بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

حق دسترسی به اینترنت حق‌الناس است

حق دسترسی به اینترنت حق‌الناس است سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «حق دسترسی به اینترنت همچون حق الناس است»، گفت که باید به محض ایجاد ثبات و آرامش محدودیت‌های اعمال شده در دسترسی به اینترنت برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه سعیدی سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعی اینترنت در چند روز اخیر بعد از اعتراضات به سهمیه بندی و اصلاح قیمت بنزین گفت: متاسفانه در روزهای گذشته شاهد وقوع خشونت تلخی در کشور بودیم که بحران آفرینی کرد البته شواهد و گزارش‌های امنیتی نشان می‌دهد از نقطه اوج این اتفاقات فاصله گرفته‌ایم و شرایط به سمت عادی شدن می‌رود به همین دلیل باید با برقراری دوباره دسترسی‌های مختلف به ویژه اینترنت، اختلال بزرگی که در زندگی میلیون‌ها نفر پدید آمده رفع شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رییس جمهور بارها ایجاد اشتغال در فضای مجازی را ثمره سیاست‌های دولت اعلام کرده است، باید برای صیانت از این دستاوردها و زندگی چند میلیون نفری که مستقیم و غیر مستقیم از این طریق امرار معاش می‌کنند، هرچه سریعتر رفع محدودیت‌های ایجاد شده را در دستور قرار دهند.

 

نماینده تهران در پایان تاکید کرد: فراتر از به خطر افتادن معیشت بخش‌هایی از جامعه آن هم به دلیل محدودیت های ایجاد شده در دسترسی به اینترنت باید این نکته را در نظر گیریم که باید حق دسترسی به اینترنت را محترم و در زمره حق الناس برشمرد به همین دلیل لازم است به محض ایجاد ثبات و آرامش محدودیت‌های اعمال شده برطرف شود.


منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار