مصرف ویتامین C از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری نمی کند-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

مصرف ویتامین C از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری نمی کند

بر اساس نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در پیشگیری از آنفولانزا تاثیری ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف ویتامین سی نمی‌تواند باعث پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا شود.  

 

بنابر اعلام این نشریه، بسیاری از افراد برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوآنزای قریب‌الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می‌کنند اما به گفته متخصصان آمریکایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری‌های فصلی را کاهش می‌دهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.

 

متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می‌خواهید از بیماری‌های فصلی جلوگیری کنید ویتامین C نمی تواند تاثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد.  بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می‌خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوآنزا و شدت آن را کاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی‌گرم از این ویتامین را مصرف کنید.

 

نتایج مطالعات حاکی از آن است،  مصرف بیش از حد این ویتامین نیز عوارض جانبی دارد. مصرف بیش از ۲۰۰۰ میلی‌گرم ویتامین C در روز، خطر مشکلات گوارشی مانند تهوع و شکم درد را افزایش می‌دهد. همچنین خطر تشکیل سنگ کلیه در اثر مصرف بیش از حد این ویتامین نیز بالا می‌رود.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار