پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نقض آتش‌بس در سویدا/ حملات راکتی گروه‌های مسلح وابسته به ابومحمد جولانی

نقض آتش‌بس در سویدا/ حملات راکتی گروه‌های مسلح وابسته به ابومحمد جولانی با وجود اخبار منتشر شده درباره آتش‌بس در استان سویدا، دیده بان حقوق بشر می گوید شماری از گروه های مسلح وابسته به عشایر متحد ابومحمد جولانی رئیس جمهور موقت سوریه به مناطقی از استان حمله کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیده بان حقوق بشر سوریه» در این باره اعلام کرد گروه های مذکور با نقض آتش‌بس، منطقه «تل الحدید» در جنوب غرب سویدا را مورد حملات راکتی قرار دادند.

این نهاد حقوق بشری که در طول بیش از یک دهه گذشته در حمایت از مخالفان بشار اسد رئیس جمهور سابق سوریه فعالیت کرده است همچنین گزارش داد که ویدئویی از اقدام یک نیروی امنیتی وابسته به حکومت جولانی را به دست آورده است که در آن اقدام به آتش زدن پیکرهای چند دروزی کشته شده در استان سویدا می‌کنند.

این عنصر امنیتی حکومت جولانی با افتخار به این اقدام شنیع خود، به صورت علنی، زنان و کودکانی را که در سویدا کشته شده‌اند به انتقام تهدید می‌کند.

اگرچه زمان دقیق تصویربرداری این ویدئو مشخص نیست اما دیده‌بان حقوق بشر سوریه، صحت آن را تأیید کرده است و سندی از سلسله موارد نقض حقوقی و فرقه‌ای فزاینده رخ داده طی روزهای گذشته در این استان است.

شواهد و اطلاعات متعددی در پی درگیری‌های خونین اخیر در شهر سویدا و مناطق اطراف آن در حال نمایان شدن است؛ درگیری‌هایی با حملات گسترده‌ که توسط افراد مسلح منتسب به «عشایر عرب» متحد جولانی صورت گرفت.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه تأیید کرده است که شماری از اعضای دستگاه «امنیت عمومی» این کشور به‌طور مستقیم در این حملات دخیل بوده‌اند.

این نهاد حقوق بشری می گوید اطلاعات موثقی به‌دست آورده است که ویدئوهای منتشره، صحت آنها و دخالت سه نفر از مأموران امنیتی در این اقدامات را تأیید می‌کند که هر سه نفر از اهالی شهر «تلکلخ» در حومه غربی «حمص» هستند.

دیده‌بان حقوق بشر نسبت به ادامه تلاش‌ها برای برهم زدن ثبات در سوریه از طریق دامن‌زدن به فتنه میان اقشار مختلف جامعه این کشور و استفاده از روش‌های پوششی و ساخت سناریوهای جعلی برای توجیه دخالت‌های امنیتی و نظامی در مناطقی خارج از کنترل دولت، هشدار داده است.

ساعاتی پیش نیز دیده بان حقوق بشر سوریه در گزارشی اعلام کرد که در درگیری‌های استان سویدا تاکنون یک هزار و ۳۸۶ نفر از همه طرف‌ها کشته شدند که ۳۸۶ نفر از آنها غیرنظامی بودند.

براساس این گزارش، همچنین ۲۳۸ نفر توسط نیروهای دو وزارتخانه دفاع و کشور به صورت میدانی اعدام شده‌اند./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار