محرومیت تراکتور از بازی خانگی/ دیدار هفته اول مقابل استقلال در شهر دیگر برگزار می‌شود

در پی تخلفات هواداران تیم فوتبال تراکتور در فصل گذشته، جدال هفته نخست این تیم برابر استقلال در خارج از خانه برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، فصل گذشته کمیته انضباطی تیم تراکتور را در پی تخلفات گسترده تماشاگران این تیم در دیدار هفته بیست و نهم لیگ برتر مقابل نساجی مازندران به یک جلسه محرومیت از برگزاری مسابقه در ورزشگاه خانگی و بازی در استان دیگر به تشخیص سازمان لیگ و ۳۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرده بود که این حکم از سوی کمیته استیناف عیناً تأیید شد.

به این ترتیب تراکتور در هفته اول بیست و پنجمین دوره لیگ برتر ناچار است در خارج از استان و در غیاب تماشاگران میزبان استقلال باشد.

همچنین امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری لیگ برتر با اشاره به برگزاری دیدار حساس هفته اول لیگ برتر بیست و پنجم بین تیم‌های استقلال و تراکتور، گفت: با توجه به اینکه با حکم کمیته انضباطی، تیم فوتبال تراکتور از یک بازی خانگی محروم است؛ دیدار این دو تیم در شهر دیگر و بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد./مشرق

کلمات کلیدی: تراکتور
ارسال نظر
آخرین اخبار