رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

تفاهم‌نامه مشترک ایران و طالبان برای تبادل نیروی کار ماهر در دست نهایی شدن

تفاهم‌نامه مشترک ایران و طالبان برای تبادل نیروی کار ماهر در دست نهایی شدن  سفیر جمهوری اسلامی ایران و وزیر کار و امور اجتماعی حکومت طالبان طی دیداری بر نهایی‌سازی تفاهم‌نامه‌ای مشترک برای تبادل نیروی کار ماهر و تسهیل اشتغال اتباع دو کشور تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا بیکدلی سفیر ایران در کابل و «عبدالمنان عمری» وزیر کار و امور اجتماعی افغانستان طی دیداری رسمی درباره گسترش همکاری‌ها در حوزه اشتغال و امور اجتماعی گفتگو کردند.

در این دیدار، دو طرف به تفاهم اولیه‌ای دست یافتند که بر اساس آن اتباع ایران و افغانستان می‌توانند با اخذ مجوزهای کاری از کارفرمایان، به صورت قانونی در بازار کار کشور مقابل فعالیت کنند. بر این اساس، روادید و اقامت قانونی بر مبنای مجوزهای صادر شده برای کار فراهم خواهد شد.

عبدالمنان عمری با تأکید بر ضرورت رسیدگی مشترک به مشکلات مهاجران افغان، گفت که همکاری‌های دوجانبه می‌تواند شرایط بازگشت داوطلبانه این افراد به افغانستان را تسهیل کند و تسهیلات لازم برای آنان فراهم گردد.

از سوی دیگر، علیرضا بیکدلی نیز اعلام کرد که حضور مهاجران غیرقانونی افغان در ایران مشکلاتی در بازار کار ایجاد کرده و ایران به دنبال راهکارهای شایسته برای انتقال این افراد به افغانستان است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با نهایی شدن تفاهم‌نامه، تبادل نیروی کار ماهر میان دو کشور به صورت منظم و قانونمند انجام شود.
دو طرف تفاهم کردند که مذاکرات خود را ادامه دهند و عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی حکومت طالبان برای بررسی بیشتر موضوعات مرتبط به تهران دعوت شد.

این دیدار درحالی صورت گرفته است که وجود جمعیت قابل توجهی از مهاجران افغان در ایران و همچنین تمایل نیروی کار ماهر در هر دو کشور برای بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی، ضرورت ایجاد سازوکارهای قانونی و شفاف برای تبادل نیروی کار را بیش از پیش برجسته کرده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار