سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

تکذیب جنگ لفظی روحانی و رحیم پور ازغدی

شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتشار اطلاعیه ای؛ درج اخباری دال بر بحث و جدال صورت گرفته میان رئیس جمهور و حسن رحیم پور ازغدی در جلسه این شورا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین در خلال روزهای اخیر با حواشی متعددی همراه بوده است. روز گذشته خبری به نقل از یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی منتشر شد که در آن آمده بود که در حاشیه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جدالی لفظی میان روحانی و رحیم پور ازغدی صورت پذیرفته است.

 

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی گفته بود: مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیم‌پورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است.

 

سلیمی گفت: آقای رحیم‌پور از رئیس جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم محسوب می‌شود، سؤال کرده است که با توجه به گران کردن بنزین از سوی دولت و ایجاد التهاب در کشور، رئیس جمهور کمی در این باره توضیح دهد.

 

سلیمی گفت: پس از این اظهارنظر آقای رحیم‌پور و درخواست برای پاسخگویی رئیس‌جمهور، مباحث تندی مطرح می‌شود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش بیان داشت: ادبیات آقای روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقابل دفاع بوده و الفاظی را در برابر یکی از اعضا به کار برده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست.

 

اکنون و پس از گذشت یک روز از درج خبر یاد شده، شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتشار اطلاعیه ای؛ درج اخباری دال بر بحث و جدال صورت گرفته میان رئیس جمهور و حسن رحیم پور ازغدی در جلسه این شورا را تکذیب کرده است.

 

در این اطلاعیه ای آمده است: « خبر مذکور فاقد اعتبار بوده و جایگاه اطلاع‌رسانی و سخنگویی شورای عالی انقلاب فرهنگی بر عهده دبیر این شورا است.»

 

همچنین اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این اطلاعیه با ذکر این نکته که در جلسات شورا و ارائه مباحث کارشناسی؛ آرا و دیدگاه‌های متفاوت وجود دارد تأکید کرده است که رسانه‌ها با انتشار اخبار وحدت‌آفرین و امیدبخش؛ توان فکری کشور را در مسیر رشد و پیشرفت، هدایت کنند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار