هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

تهران ۴۰ درجه، خوزستان ۵۰ درجه/ تمهیدات فوری برای جلوگیری از خاموشی

تهران ۴۰ درجه، خوزستان ۵۰ درجه/ تمهیدات فوری برای جلوگیری از خاموشی  تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۲۸۵۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی، نسبت به وقوع یک موج گرمای گسترده در بخش بزرگی از ایران طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری (هفتم و هشتم مرداد) هشدار داد.

بر اساس پیش‌بینی‌های این سازمان، دمای هوا در تهران طی این دو روز به حدود 40 درجه سانتی‌گراد یا بیشتر خواهد رسید. در مناطق جنوبی کشور از جمله ایلام، خوزستان و سایر نقاط گرم‌سیر، احتمال عبور دما از مرز 50 درجه سانتی‌گراد نیز وجود دارد.

این سازمان همچنین اعلام کرد که از چهارشنبه تا جمعه، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی در استان‌های واقع در جنوب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی از شهروندان، به‌ویژه گروه‌های حساس، درخواست کرد در ساعات گرم روز از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و تمهیدات لازم برای پیشگیری از گرمازدگی و آسیب‌های مرتبط را اتخاذ کنند.

بر اساس این اخبار و با توجه به ناترازی انرژی در ایام اوج‌گیری گرما در تابستان امسال، که دلایل متعددی همچون تشدید خشکسالی، افزایش مصرف بی‌رویه، استخراج رمزارزها و عدم توسعه شبکه در سالیان گذشته دارد، لازم است مردم در مصرف برق نهایت همکاری و مراقبت را انجام دهند تا با همبستگی عمومی، همه با هم از سخت‌ترین برهه برقی سال با کمترین خاموشی عبور کنیم.

تامین برق مصرفی مورد نیاز کشور به ویژه کلانشهرهایی چون تهران، با اوج‌گیری دمای هوا و ثبت رکورد مصرف، بدون یاری اقشار مختلف جامعه بر دشواری این ماموریت خطیر خواهد افزود./تسنیم

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار