وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

سازمان ملل: رژیم صهیونیستی باید به اشغالگری و خشونت در کرانه باختری پایان دهد

 دفتر حقوق بشر سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست به اشغالگری در کرانه باختری پایان دهد و دست از خشونت و آواره کردن فلسطینی‌ها بردارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۲۸۵۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر حقوق بشر سازمان ملل امروز چهارشنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی باید به خشونت، آواره کردن و سیاست‌های تبعیض‌آمیز در کرانه باختری پایان دهد.

این دفتر افزود: حملات شهرک‌نشینان با حمایت یا چشم پوشی (رضایت) ارتش در کرانه باختری رو به افزایش است و منجر به پیامدهای مرگباری می‌شود.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت: سیاست‌های اسرائیل در کرانه باختری به نظر می‌رسد با هدف تخلیه مناطق برای گسترش شهرک‌سازی‌ها انجام می‌شود.

این دفتر حقوق بشری اظهار داشت که رژیم صهیونیستی در حال پیگیری یک استراتژی هماهنگ برای گسترش و تثبیت الحاق کرانه باختری اشغالی است.

دفتر حقوق بشر سامان ملل تأکید کرد که تمام شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری اشغالی، غیرقانونی است و رژیم صهیونیستی باید در اسرع وقت به حضور غیرقانونی خود در سرزمین‌های اشغالی فلسطین پایان دهد.
از زمان تشکیل کابینه فعلی در سال 2023 دست کم 50 شهرک صهیونیست نشین جدید در کرانه باختری تاسیس شدند و در چهار دوره مختلف تاسیس آنها رسما اعلام شد.

تا قبل از شکل‌گیری کابینه فعلی 128 شهرک صهیونیست نشین به طور رسمی در کرانه باختری شکل گرفته بودند در حالی که امروز این رقم از مرز 178 شهرک گذشته است، این به آن معنی است که در یک کابینه این رقم 40 درصد افزایش پیدا کرده است.

براساس آمارهای موجود 19 شهرک از شهرک‌های جدید اعلام شده، عملا ایجاد و در آن سکونت صورت گرفته است در حالی که 7 شهرک به شکل مزرعه‌های اشتراکی بوده و 14 شهرک هم به صورت محله‌‌هایی در شهرک‌های موجود ایجاد شده‌اند در حالی که 10 شهرک نیز فعلا به صورت پروژه تعریف شده است./تسنیم

ارسال نظر