وزیر راه: ناوگان فرسوده عامل اصلی تصادفات در کشور است

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۲۸۵۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرزانه صادق، ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان جیرفت و عنبرآباد با اشاره به سفرهای استانی اظهار کرد: سفرهای بعد از جنگ بیشتر برای تشکر و قدر شناسی از مردمی است که نشان دادند با تمام نارضایتی‌ها و دلخوری‌ها زمانی که بیگانه بخواهد جنگ در جغرافیایی این کشور راه بیاندازد با سیلی محکمی روبرو می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تک تک ما مسئولین به این مردم شریف بدهکاریم و با انگیزه بیشتر باید خدمت کنیم.

صادق افزود: جنوب کرمان مظلوم نیست، بلکه نعمت‌های بی نظیری دارد و به جهت اینکه از تدبیر مدیریتی لازم محروم شده است، امروز آن را محروم نامیده‌اند.

وی گفت: این سرزمین پتانسیل و ظرفیت‌های زیادی دارد و نباید محروم باشد و باید با انگیزه چند برابری از شرمندگی مردم در بیاییم.

صادق، افزود: امروز نا ترازی‌های بزرگی در تمام حوزه‌ها وجود دارد و مجبور هستیم بعضی شهرها را تعطیل کنیم، اما با تمام نا ترازی‌ها و با عزم و انگیزه بیشتر در کنار هم با این منابع محدود پروژه‌ها را به نتیجه می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی به صورت جدی وارد کار کنیم، افزود: شفافیت در رفتار جز مطالبات بخش خصوصی است و باید با همه یکسان رفتار کرده و از دخالت‌های بی جا در بخش خصوصی به شدت دوری کنیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: هر آنچه در حوزه وزارت راه و شهرسازی است در کنار بخش خصوصی قرار می‌دهیم که بتواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

وی با تاکید بر اینکه مطالبه راه‌ها کاملاً به جا است ادامه داد: تمام تلاش ما این است که منابع موجود عادلانه تقسیم کنیم و قطعاً عدالت اعتباری را رعایت می‌کنیم.

صادق با اشاره به آمار بالای تصادفات جاده‌ای کشور گفت: ناوگان فرسوده یکی از دلایل اصلی این مهم است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: استخوان بندی توسعه در کشور روی خطوط ریلی است و هرچقدر توسعه خطوط ریلی قوی‌تر، ممتد تر و سریع‌تر باشد قطعاً توسعه پایدار بیشتر صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه توسعه خطوط ریلی مورد تاکید رئیس جمهور است، گفت: نمی‌توانم قولی دهم که نتوانیم انجام دهیم و با پیگیری‌های نماینده و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور آنچه به بخش دولتی بر می‌گردد حتماً پیگیری می‌شود.

صادق، با تاکید بر اینکه جنوب کرمان قطب کشاورزی کشور است، عنوان کرد: لازم است جلساتی با بخش خصوصی داشته باشیم و آنها را قانع و همراه خود کنیم، چرا که اگر اجرای خطوط ریلی در جنوب کرمان به نتیجه برسد توسعه پایدار قوت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه با جدیت تأمین منابع را پیگیری می‌کنم، افزود: رئیس جمهور در میدان هستند و شخصاً تمام مشکلات و مطالبات مردم را پیگیری می‌کنند.

صادق افزود: در جنوب کرمان با بافت فرسوده مواجهه هستیم که حتماً شرکت بازآفرینی توجه ویژه ای داشته باشد و این مهم می‌تواند مطالبه شما از ما باشد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر زمین برای مسکن ملی تخصیص داده نشده باید به مردم قول ندهیم و اگر قولی داده شده اشتباه بزرگی بوده است، زیرا اول باید زمین را آماده سازی کنیم و بعد به مردم خبر دهیم.

وی با تاکید بر اینکه بزرگ‌تر شدن شهر مانعی ندارد، افزود: عدم توجه به بافت فرسوده به پوک شدن شهر کمک می‌کند و باید شهرهایی در شأن تمدن چند هزار ساله خود داشته باشیم.

صادق اظهار داشت: من دوست دارم صدای صوت قطار را در جیرفت بشنویم با جدیت به دنبال تأمین منابع این مهم هستیم./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر