جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اروپا به تعهداتش عمل کند، اقدامات برجامی ایران برگشت پذیر است

اروپا به تعهداتش عمل کند، اقدامات برجامی ایران برگشت پذیر است حیدری گفت: ایران‌ تصمیم گرفته است تعهدات خود را به صورت تدریجی کاهش دهد، اما در صورت اجرای تعهدات از سوی طرف‌های دیگر، اقدامات به‌عمل آمده از جانب ایران برگشت‌پذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حیدری سفیر کشورمان در سارایوو در دیدار با ژلیکو کومشیچ رئیس دوره‌ای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین ۲۵ نوامبر روز ملی بوسنی و هرزگوین را تبریک گفت و برای وی در دوره مسئولیت به‌عنوان رئیس شورای ریاست جمهوری آرزوی موفقیت کرد.

 

 این دیپلمات کشورمان همچنین با تبیین روند روبه رشد مناسبات دو کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی افزود: جمهوری اسلامی ایران خود را دوست همه مردم بوسنی می‌داند و خواستار تحکیم ثبات در بالکان و حفظ تمامیت ارضی، همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام و توسعه کشور بوسنی و هرزگوین است.

 

حیدری با اشاره به رویکرد کشورمان در قبال برجام گفت: با توجه به عدم اجرای تعهدات از سوی سایر طرف‌های توافق‌نامه هسته‌ای، جمهوری اسلامی ایران‌ تصمیم گرفته است تعهدات خود را به صورت تدریجی کاهش دهد، اما در صورت اجرای تعهدات از سوی طرف‌های دیگر، اقدامات به‌عمل آمده از جانب ایران برگشت‌پذیر است.

 

او همچنین ارسال نامه از سوی رئیس جمهور کشورمان برای سران کشورهای منطقه خلیج فارس را از جمله ابتکارات ایران برای تقویت صلح و مشارکت جمعی در تامین امنیت این منطقه دانست.

 

ژلیکو کومشیچ رئیس دوره‌ای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار با تاکید بر دوستانه بودن روابط دو کشور تقویت مناسبات همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

 

او با قدردانی از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به بوسنی و هرزگوین در شرایط سخت گذشته، افزود: شورای ریاست جمهوری بوسنی از گسترش روابط دو کشور در تمامی عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی استقبال می‌کند.

 

عضو کروات شورای ریاست جمهوری بوسنی از پیام تبریک رئیس جمهور کشورمان به مناسبت انتخاب وی به‌عنوان عضو شورای ریاست جمهوری سپاسگزاری کرده و اظهار امیدواری کرد با تشکیل دولت جدید در بوسنی هرزگوین زمینه ارتقاء مناسبات دو کشور بیش از پیش فراهم شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار