استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت

اروپا به تعهداتش عمل کند، اقدامات برجامی ایران برگشت پذیر است

حیدری گفت: ایران‌ تصمیم گرفته است تعهدات خود را به صورت تدریجی کاهش دهد، اما در صورت اجرای تعهدات از سوی طرف‌های دیگر، اقدامات به‌عمل آمده از جانب ایران برگشت‌پذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حیدری سفیر کشورمان در سارایوو در دیدار با ژلیکو کومشیچ رئیس دوره‌ای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین ۲۵ نوامبر روز ملی بوسنی و هرزگوین را تبریک گفت و برای وی در دوره مسئولیت به‌عنوان رئیس شورای ریاست جمهوری آرزوی موفقیت کرد.

 

 این دیپلمات کشورمان همچنین با تبیین روند روبه رشد مناسبات دو کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی افزود: جمهوری اسلامی ایران خود را دوست همه مردم بوسنی می‌داند و خواستار تحکیم ثبات در بالکان و حفظ تمامیت ارضی، همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام و توسعه کشور بوسنی و هرزگوین است.

 

حیدری با اشاره به رویکرد کشورمان در قبال برجام گفت: با توجه به عدم اجرای تعهدات از سوی سایر طرف‌های توافق‌نامه هسته‌ای، جمهوری اسلامی ایران‌ تصمیم گرفته است تعهدات خود را به صورت تدریجی کاهش دهد، اما در صورت اجرای تعهدات از سوی طرف‌های دیگر، اقدامات به‌عمل آمده از جانب ایران برگشت‌پذیر است.

 

او همچنین ارسال نامه از سوی رئیس جمهور کشورمان برای سران کشورهای منطقه خلیج فارس را از جمله ابتکارات ایران برای تقویت صلح و مشارکت جمعی در تامین امنیت این منطقه دانست.

 

ژلیکو کومشیچ رئیس دوره‌ای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار با تاکید بر دوستانه بودن روابط دو کشور تقویت مناسبات همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

 

او با قدردانی از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به بوسنی و هرزگوین در شرایط سخت گذشته، افزود: شورای ریاست جمهوری بوسنی از گسترش روابط دو کشور در تمامی عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی استقبال می‌کند.

 

عضو کروات شورای ریاست جمهوری بوسنی از پیام تبریک رئیس جمهور کشورمان به مناسبت انتخاب وی به‌عنوان عضو شورای ریاست جمهوری سپاسگزاری کرده و اظهار امیدواری کرد با تشکیل دولت جدید در بوسنی هرزگوین زمینه ارتقاء مناسبات دو کشور بیش از پیش فراهم شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار