رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا هرگز از تکرار اتهامات و دروغ‌های رژیم صهیونیستی در خصوص سرقت کمک‌ها توسط حماس خسته نمی‌شود و حماس نیز هرگز از رد و تکذیب آنها خسته نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۲۸۵۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این جنبش افزود که اتهامات ترامپ دروغ است و توسط سازمان ملل و تحقیقات داخلی USAID رد شده است.

این جنبش همچنین تاکید کرد که گرسنگی و نسل‌کشی که در غزه رخ می‌دهد، نتیجه مستقیم سیاست اشغالگری مورد حمایت آمریکا است.

حماس در بیانیه‌ای از واشنگتن خواست تا محاصره غزه و گرسنگی مردم آن را محکوم کند، از جانبداری خود نسبت به اسرائیل و از نگاه کردن به اوضاع از دریچه چشمان اسرائیلی‌ها دست بردارد.

این جنبش همچنین خواستار اطمینان از ارائه کمک‌ها از طریق سازمان ملل متحد شد، نه از طریق «بنیاد بشردوستانه غزه».

حماس به طور جداگانه خواستار آن شد که یکشنبه روز ملی، عربی، اسلامی و بین‌المللی حمایت از غزه، بیت‌المقدس، مسجدالاقصی و اسرا باشد، زیرا جنگ نابودگرانه و گرسنگی که ساکنان نوار غزه را هدف قرار می‌دهد، ادامه دارد.

این جنبش همچنین از آزادگان جهان خواست تا اعتراضات مردمی را در روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه هر هفته افزایش دهند تا تجاوز و قحطی در نوار غزه محاصره شده متوقف شود.

حماس تاکید کرد: «مردم ما در نوار غزه هنوز در معرض یک جنگ نابودی فراگیر هستند که از گرسنگی به عنوان ابزاری برای شکستن پایداری آنها استفاده می‌کند.»

طبق گزارش الجزیره، روز پنجشنبه، حماس آمادگی خود را برای از سرگیری فوری مذاکرات در صورت رسیدن کمک به افراد مستحق و پایان قحطی در غزه تایید کرد.

این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادامه مذاکرات در سایه گرسنگی، به ویژه پس از عقب‌نشینی غیرموجه اشغالگران اسرائیلی، به ماهیت و اثربخشی آنها آسیب می‌رساند.

در بیانیه حماس آمده است: «گرسنگی اعمال شده توسط اشغالگران در غزه به سطح غیرقابل تحملی رسیده و بزرگترین تهدید برای جان بیش از دو میلیون فلسطینی است.»

این جنبش از جامعه بین‌المللی و همه طرف‌های ذیربط خواست تا فوراً «برای توقف قتل عام گسترده انجام شده توسط دشمن اسرائیلی» اقدام کنند. /ایسنا

کلمات کلیدی: حماس ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار