حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند

نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند نخست وزیر پاکستان با غیرقابل قبول دانستن اقدام اسرائیل در حمله به ایران تاکید کرد که ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۲۸۵۲۸۸
نخست وزیر پاکستان: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند

به گزارش راهبرد معاصر، شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان با خوشامدگویی به رئیس‌جمهور ایران، اظهار کرد: از طرف خود و مردم پاکستان اقدام اسرائیل در حمله به ایران را غیرقابل قبول دانسته و از ایران اعلام حمایت می‌کنیم. من از جانب مردم و دولت پاکستان شهادت فرماندهان نظامی ایران را تسلیت گفته و با مجروحان ابراز همدردی می‌کنم. در این جنگ رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور و نیرو‌های مسلح ایران با شجاعت در مقابل اسرائیل مقاومت کرده و به آنها ضربه زدند. ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

وی ادامه داد: خوشحال هستم درباره روابط دو کشور گفت‌و‌گو‌های مفصلی داشتیم. امروز چندین تفاهم‌نامه امضاء کردیم و انتظار داریم به زودی این تفاهم‌نامه‌ها اجرایی شده تا حجم روابط دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ایران و پاکستان اهداف مشترک دارند. اگر در ایران کسی مورد هدف تروریستی قرار بگیرد، مثل این است که در پاکستان این اتفاق افتاده است. ما بر مبارزه با تروریسم تاکید داریم.

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد: از تلاش‌های ایران بر حمایت از مردم غزه تشکر می‌کنم. جنایات زیادی در غزه در حال انجام است و مردم غزه در محاصره بوده و گرسنه هستند. از سایر کشور‌ها استدعا داریم که برای ایجاد آتش‌بس و صلح در غزه تلاش کنند.

شریف در پایان خواستار حل مشکلات مردم کشمیر و استقلال این منطقه شد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان پاکستان
ارسال نظر
captcha