سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

هتک حرمت مقدسات با پای نظامی/ یورش کاتز به مسجدالاقصی

هتک حرمت مقدسات با پای نظامی/ یورش کاتز به مسجدالاقصی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، همزمان با اقدامات تحریک آمیز اشغالگران علیه مکان های مقدس مسلمانان، وارد مسجدالاقصی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۲۸۵۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه القاهره الاخباریه از هتک حرمت مسجدالاقصی از سوی یسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد.

وی در میان تدابیر شدید امنیتی و همزمان با اعمال محدودیت های شدید علیه نمازگزاران فلسطینی، وارد مسجدالاقصی شد.

همچنین ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و تعدادی از شهرک نشینان صهیونیست صبح امروز در سالگرد تخریب هیکل ادعایی یهودیان به مسجدالاقصی یورش بردند.

صهیونیست ها همچنین اقدامات تحریک آمیز انجام دادند.

شهرک نشینان اشغالگر در ماه های گذشته میلادی اقدام به برگزاری گردش‌های تحریک آمیز در محوطه‌های مسجدالاقصی و انجام مناسک تلمودی در این مکان مقدس کردند.

بن گویر پیش از این نیز همزمان با سالگرد اشغال بیت‌المقدس، به مسجدالاقصی یورش برده بود که با موج محکومیت و واکنش مسلمانان و شخصیت های دینی مواجه شد.

او پیشتر از نقشه های شوم خود علیه مسجدالاقصی از جمله قصد خود برای ایجاد کنیسه ای در این مکان مقدس پرده برداشته بود.

امام جماعت و خطیب مسجدالاقصی نیز پیشتر هشدار داد: هتک حرمت مسجدالاقصی دیگر بر کسی پوشیده نیست. اقدامات اشغالگران به شهرک نشینان این فرصت را می‌دهد تا به رویکرد خصمانه خود ادامه دهند و مسجدالاقصی را هتک حرمت کنند.

گفتنی است که رژیم صهیونیستی در تلاش است با کنترل کامل بر مسجدالاقصی، آن را تخریب کند؛ زیرا به عقیده صهیونیست ها زیر این مسجد، «هیکل» [معبد] مورد ادعایی آنها قرار دارد بنابراین به دنبال ساخت دوباره این هیکل به جای مسجدالاقصی هستند.

ایده تخریب مسجدالاقصی و ساخت معبدی یهودی در آن، ریشه در باورهای افراطی صهیونیست ها دارد و سال هاست که از سوی گروه های تندرو دنبال می شود.

جریان مسیحی صهیونیستی در آمریکا، اصلی ترین حامی این اقدام است که بر اساس آموزه های التقاطی صهیونیستی ادعا می کند ویرانی مسجدالاقصی و ساخت معبد سوم سلیمان به جای آن، شرط ظهور حضرت مسیح (ع) است و بدون ساخت این معبد، مسیح هرگز ظهور نمی کند./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار