ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

بحران بزرگ در اقتصاد اسرائیل/ تخلیه غلات متوقف شد!

بحران بزرگ در اقتصاد اسرائیل/ تخلیه غلات متوقف شد!  اقتصاد اسرائیل با بحران خطرناکی تخلیه محموله‌های دریایی مواجه می‌شود و بعد از بسته شدن سه بندر از چهار نقطه اصلی تخلیه غلات اسرائیل به زودی با مشکل بزرگی در رابطه با تامین مواد غذایی و نهادهای دامی مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۲۸۵۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری عبری زبان نیوز وان در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، اسرائیل سالانه 5.5 میلیون تن از حبوبات و غلات وارد می‌کند که از آن جمله می‌توان به گندم، جو، سویا و ذرت اشاره کرد.
تولیدات کشاورزی داخلی کمتر از 10 درصد از نیازهای مصرف را در اسرائیل تامین می‌کند و هر نوع تاخیری در رسیدن محموله‌ها می‌تواند به طور مستقیم بر قیمت مواد غذایی در اسرائیل تاثیر گذار باشد.

در حال حاضر (به دلیل محاصره دریایی اعمال شده توسط نیروهای مسلح یمن) بیش از 85 درصد از کالاهای وارداتی در بنادر شمالی (فلسطین اشغالی) تخلیه می‌شوند و فقط یک پنجم از کالاها به سوی بندر اشدود می‌روند.

در حالی که بنادر جدید و خصوص اجازه تخلیه کالاهای اساسی را نداشته و صرفا به کانتینرها سرویس دهی می‌کنند.

در همین حال کارگران سیلوهای داگون و بندر حیفا نسبت به شرایط کاری خود معترض هستند و سندیکای کارگران در منطقه حیفا اعلام کرد از 12 اوت اعتصاب کارگران این بخش آغاز خواهد شد.

کارگران نسبت به شرایط بد شغلی خود و افزایش کارگران با قرارداد موقت معترض هستند، در حالی که شرکت بهره بردار تاکید می‌کند به دلیل دشواری‌های مالی قادر به ارائه تسهیلات و امتیازات بیشتری به کارگران نیست.

به نوشته این رسانه عبری زبان، سیلوی داگان که مرکز اصلی تخلیه و ذخیره سازی حبوبات و غلات است نیز به دلیل اختلاف کارگران با مدیریت این سیلو تعطیل و تمامی فعالیت‌ها در آن به حال تعلق در آمده است.

همچنین خبر رسیده است که اسکله شماره 21 بندر اشدود هم به عنوان تنها اسکله‌ای که در جنوب (فلسطین اشغالی) ظرفیت تخلیه بارهای فله را دارد نیز به دلیل تعمیرات برای 2 هفته در ماه اوت (ماه جاری میلادی) تعطیل خواهد شد.

رئیس اتحادیه وارد کنندگان حبوبات و غلات در اسرائیل نسبت به اینکه دیگر مکانی برای تخلیه کشتی‌های حامل حبوبات در (فلسطین اشغالی) وجود ندارد هشدار داده و مسئولین خواست تا برای جلوگیری از بروز بحرانی شدیدتر در تامین غذایی اسرائیل وارد عمل شوند.

او تاکید کرد، عدم تخلیه کشتی‌ها بازتاب خود را مستقیما بر بازار گذاشته و با کمبود حبوبات و نهادهای دامی قیمت‌ها به سرعت افزایش خواهد یافت.

نیوز وان در پایان این گزارش پیش بینی کرد، اسرائیل در کوتاه مدت آینده شاهد افزایش شدید قیمت مواد غذایی و کاهش قابل توجهی مواد اولیه و به تبع آن تعطیلی خطوط تولید برخی از کارخانه‌ها شود./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار