مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

ترامپ: فکر نمی‌کنم نسل کشی در غزه اتفاق افتاده باشد

دونالد ترامپ با ابراز تردید درباره وقوع نسل کشی در غزه اظهار کرد با این حال اوضاع در آنجا بسیار وخیم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، در پاسخ به خبرنگاران درباره نظرش نسبت به وقوع نسل کشی در غزه گفت: فکر نمی‌کنم نسل کشی اتفاق افتاده باشد اما اوضاع در آنجا غم‌انگیز است.

وی در ادامه با نادیده گرفتن رنج و عذاب اهالی غزه افزود: آنچه در هفتم اکتبر (۲۰۲۳) روی داد اتفاقات بسیار وحشتناکی بود که از بدترین صحنه‌هایی بود که تابحال دیده‌ام.

ترامپ گفت: ما بودجه اختصاص داده‌ایم تا مردم سیر شوند و کمک‌های مالی قابل توجهی ارائه می‌دهیم تا برای تهیه غذا هزینه شود و مردم بتوانند غذا بخورند. ما تنها کشوری هستیم که واقعاً این کار را انجام می‌دهد و برای این منظور پول فراهم می‌کنیم. نمی‌خواهیم کسی گرسنه بماند یا از گرسنگی بمیرد، اینها اتفاقات بدی هستند.

به گزارش ریانووستی، ترامپ هم‌چنین گفت که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، ممکن است چهارشنبه یا پنجشنبه به روسیه سفر کند.

او در پاسخ به خبرنگاران در مورد برنامه‌های ویتکاف گفت: «او ممکن است برود، فکر می‌کنم چهارشنبه یا پنجشنبه، ممکن است به روسیه برود.»

ترامپ هم‌چنین هشدار داد در صورتی که مسکو با آتش‌بس در جنگ با اوکراین موافقت نکند، تحریم‌هایی علیه آن اعمال خواهد شد.

رئیس جمهور آمریکا به خبرنگاران گفت: تحریم‌هایی در کار خواهد بود، اما آنها ظاهرا در دور زدن تحریم‌ها مهارت دارند. آن‌ها زرنگ‌اند و در دور زدن تحریم‌ها واقعا خوب عمل می‌کنند. پس باید ببینیم چه می‌شود./همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار