وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

شناسایی ۲۵۳ شبکه شرارت توسط فراجا/ دستگیری بیش از ۲۰۰۰ اوباش و شرور

شناسایی ۲۵۳ شبکه شرارت توسط فراجا/ دستگیری بیش از ۲۰۰۰ اوباش و شرور رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از شناسایی ۲۵۳ شبکه مجرمانه شرارت و دستگیری ۲ هزار و ۱۲۹ نفر از اراذل و افراد شرور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار فیض جعفری رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا در خصوص اجرای طرح مقابله با ارازل و اوباش، با اشاره به اجرای طرح مقابله با ارذل و اوباش و عاملین شرارت در محلات سراسر کشور با اشراف اطلاعاتی پلیس و عملیات‌های منسجم، اظهار داشت: ۲۵۳ شبکه مجرمانه شرارت شناسایی شد و ۲ هزارو ۱۲۹ نفر از اراذل اوباش و افراد شرور دستگیر شدند.

وی افزود: همچنین ۱۹۶ نفر که قصد مقاومت در برابر پلیس را داشتند به حکم قانون زمینگیر شدند و ۱۶۲ قبضه سلاح گرم و ۲ هزار و ۳۴۰ قبضه سلاح سرد از این افراد کشف شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با هشدار به اراذل و اوباش، گفت: هرگونه رفتار اوباشگرانه، با برخورد قاطع و عبرت آموز پلیس مواجه خواهد شد.

سردار جعفری خاطر نشان کرد: شهروندان هر گونه رفتار مشکوک و سو امنیتی را از طریق تماس با ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

وی با تاکید بر اینکه پلیس با داشتن اشراف اطلاعاتی برای برخورد با اراذل و اوباش و افراد شرور یک برنامه مدون در دستور کار دارد، افزود: این برنامه نه تنها در داخل کشور بلکه فرای مرز نیز از طریق پلیس بین الملل در حال اجرا است و افرادی که بعد از ارتکاب جرم اقدام به فرار خارج کشور کردند را نیز تحت رصد و شناسایی و دستگیر می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار