تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

ادارات سمنان چهارشنبه تعطیل شد/کاهش ساعت کاری فردا سه‌شنبه

ادارات سمنان چهارشنبه تعطیل شد/کاهش ساعت کاری فردا سه‌شنبه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان از کاهش ساعت کاری در روز سه‌شنبه به دلیل گرمای شدید خبرداد و گفت: در همین راستا ادارات و بانک‌های استان سمنان روز چهارشنبه تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، فرج‌اله ایلیات اظهار کرد: بر این اساس تمامی ادارات، بانک‌ها، شرکت‌های دولتی و مؤسسات عمومی غیردولتی استان در روز چهارشنبه پانزدهم مردادماه تعطیل خواهد بود.

وی اعلام کرد این تصمیم با توجه به پیش‌بینی افزایش دما و تداوم هوای گرم توسط سازمان هواشناسی و به منظور مدیریت مصرف انرژی اتخاذ شده است.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان، دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان این استان از این تعطیلی مستثنی هستند.

ایلیات همچنین گفت: ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در روز سه‌شنبه چهاردهم مردادماه از ۶ صبح تا ۱۱ قبل از ظهر تعیین شده است.

وی عنوان کرد: مدیران شعب بانک‌ها و مؤسسات مالی موظف‌اند شعب کشیک را مشخص و فهرست آن را به صورت عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

معاون استاندار سمنان از شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان سمنان خواست تا اقدامات مدیران این استان در خاموشی تجهیزات سرمایشی و پرمصرف را پایش کرده و گزارش عملکرد را به ستاد مدیریت بحران استان ارائه دهند.

ایلیات همچنین از مردم خواست با رعایت الگوی مصرف بهینه انرژی، مسئولان وزارت نیرو را در تأمین انرژی پایدار یاری کنند. / تسنیم

کلمات کلیدی: سمنان ادارات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار