کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

اعدام عضو داعش پس از ضربه امنیتی به خانه تیمی تروریست‌ها در ایران

حکم اعدام عضو گروه تروریستی داعش صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی اصغرزاده فرزند عبدالکریم عضو گروه تروریستی- تکفیری داعش که در سوریه و عراق آموزش‌های نظامی دیده و قصد انجام عملیات تروریستی در داخل کشور را داشت، پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

محکوم‌علیه با نام‌های مستعار «ابوخالد» و «حسام» پس از گرایش به گروه‌های تکفیری-تروریستی به سوریه رفته و در مقرهای داعش آموزش‌های نظامی و عقیدتی را گذرانده بود.

نامبرده در دوران حضور خود در سوریه در مناطق جنگی نیز حضور داشته که در یکی از درگیری‌ها مجروح می‌شود.

ابوخالد پس از مجروحیت در سوریه به مقر تروریستی داعش در عراق انتقال یافته و به همراه یک تیم ۵ نفره پس از گذراندن یک دوره آموزشی به قصد کادرسازی و انجام عملیات‌های خرابکاری و تروریستی از طریق ارتفاعات غرب کشور داخل ایران وارد می‌شود.

تروریست‌ها در عراق دوره‌های آموزشی کامل نحوه انجام عملیات‌های تروریستی در نقاط شهری را گذارنده بودند.

براساس دستورات و آموزش‌هایی که ابوخالد و تیم همراه او در عراق دریافت کرده بودند، هر کدام از نیروها پس از حضور در نقطه هدف (اماکن زیارتی)، ابتدا اقدام به پرتاب نارنجک در جمعیت کرده، پس از تجمع مردم برای کمک به مجروحان حادثه به صورت کور میان تجمع تیراندازی کرده و پس از زخمی شدن یا نهایتاً حضور ماموران یا مردم برای دستگیری، ضامن کمربند انتحاری را کشیده و خود را در میان جمعیت منفجر کنند.

خوشبختانه و با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، خانه تیمی تروریست‌ها پیش از انجام هرگونه عملیات تروریستی، شناسایی و تحت ضربه نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد که در این درگیری ۴ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و مهدی اصغرزاده متواری می‌شود.

چند قبضه سلاح جنگی کلاشینکف به همراه خشاب، کمربند انتحاری، نارنجک جنگی، تعداد قابل توجهی ریموت انفجاری و انتحاری آماده وصل به مواد منفجره، آهن‌ربای مخصوص بمب‌های مغناطیسی برای چسباندن به خودرو، تجهیزات مربوط به تایمر زمانی بمب، چاشنی الکتریکی، فیتیله انفجاری الکتریکی، فیتیله کد سوز انفجاری، تعداد قابل توجهی آنتن موبایل جهت بمب‌های کنترلی، بی‌سیم دستی جهت مسلح کردن بمب‌های کنترلی از راه دور و... از جمله تجهیزاتی بود که از خانه تیمی تروریست‌های داعشی کشف شد.

پرونده طبق موازین قانونی و حضور وکیل متهم مورد رسیدگی قرار گرفت و دادگاه مهدی اصغرزاده را به جرم افساد فی‌الارض از طریق فعالیت گسترده در گروه تروریستی و تکفیری داعش و اقدام علیه امنیت عمومی کشور به اعدام محکوم کرد.

حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ اجرا شد./مشرق

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار