جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

اعدام عضو داعش پس از ضربه امنیتی به خانه تیمی تروریست‌ها در ایران

حکم اعدام عضو گروه تروریستی داعش صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی اصغرزاده فرزند عبدالکریم عضو گروه تروریستی- تکفیری داعش که در سوریه و عراق آموزش‌های نظامی دیده و قصد انجام عملیات تروریستی در داخل کشور را داشت، پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

محکوم‌علیه با نام‌های مستعار «ابوخالد» و «حسام» پس از گرایش به گروه‌های تکفیری-تروریستی به سوریه رفته و در مقرهای داعش آموزش‌های نظامی و عقیدتی را گذرانده بود.

نامبرده در دوران حضور خود در سوریه در مناطق جنگی نیز حضور داشته که در یکی از درگیری‌ها مجروح می‌شود.

ابوخالد پس از مجروحیت در سوریه به مقر تروریستی داعش در عراق انتقال یافته و به همراه یک تیم ۵ نفره پس از گذراندن یک دوره آموزشی به قصد کادرسازی و انجام عملیات‌های خرابکاری و تروریستی از طریق ارتفاعات غرب کشور داخل ایران وارد می‌شود.

تروریست‌ها در عراق دوره‌های آموزشی کامل نحوه انجام عملیات‌های تروریستی در نقاط شهری را گذارنده بودند.

براساس دستورات و آموزش‌هایی که ابوخالد و تیم همراه او در عراق دریافت کرده بودند، هر کدام از نیروها پس از حضور در نقطه هدف (اماکن زیارتی)، ابتدا اقدام به پرتاب نارنجک در جمعیت کرده، پس از تجمع مردم برای کمک به مجروحان حادثه به صورت کور میان تجمع تیراندازی کرده و پس از زخمی شدن یا نهایتاً حضور ماموران یا مردم برای دستگیری، ضامن کمربند انتحاری را کشیده و خود را در میان جمعیت منفجر کنند.

خوشبختانه و با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، خانه تیمی تروریست‌ها پیش از انجام هرگونه عملیات تروریستی، شناسایی و تحت ضربه نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد که در این درگیری ۴ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و مهدی اصغرزاده متواری می‌شود.

چند قبضه سلاح جنگی کلاشینکف به همراه خشاب، کمربند انتحاری، نارنجک جنگی، تعداد قابل توجهی ریموت انفجاری و انتحاری آماده وصل به مواد منفجره، آهن‌ربای مخصوص بمب‌های مغناطیسی برای چسباندن به خودرو، تجهیزات مربوط به تایمر زمانی بمب، چاشنی الکتریکی، فیتیله انفجاری الکتریکی، فیتیله کد سوز انفجاری، تعداد قابل توجهی آنتن موبایل جهت بمب‌های کنترلی، بی‌سیم دستی جهت مسلح کردن بمب‌های کنترلی از راه دور و... از جمله تجهیزاتی بود که از خانه تیمی تروریست‌های داعشی کشف شد.

پرونده طبق موازین قانونی و حضور وکیل متهم مورد رسیدگی قرار گرفت و دادگاه مهدی اصغرزاده را به جرم افساد فی‌الارض از طریق فعالیت گسترده در گروه تروریستی و تکفیری داعش و اقدام علیه امنیت عمومی کشور به اعدام محکوم کرد.

حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ اجرا شد./مشرق

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار