شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

اعدام عضو داعش پس از ضربه امنیتی به خانه تیمی تروریست‌ها در ایران

اعدام عضو داعش پس از ضربه امنیتی به خانه تیمی تروریست‌ها در ایران حکم اعدام عضو گروه تروریستی داعش صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی اصغرزاده فرزند عبدالکریم عضو گروه تروریستی- تکفیری داعش که در سوریه و عراق آموزش‌های نظامی دیده و قصد انجام عملیات تروریستی در داخل کشور را داشت، پس از طی روال قانونی و تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

محکوم‌علیه با نام‌های مستعار «ابوخالد» و «حسام» پس از گرایش به گروه‌های تکفیری-تروریستی به سوریه رفته و در مقرهای داعش آموزش‌های نظامی و عقیدتی را گذرانده بود.

نامبرده در دوران حضور خود در سوریه در مناطق جنگی نیز حضور داشته که در یکی از درگیری‌ها مجروح می‌شود.

ابوخالد پس از مجروحیت در سوریه به مقر تروریستی داعش در عراق انتقال یافته و به همراه یک تیم ۵ نفره پس از گذراندن یک دوره آموزشی به قصد کادرسازی و انجام عملیات‌های خرابکاری و تروریستی از طریق ارتفاعات غرب کشور داخل ایران وارد می‌شود.

تروریست‌ها در عراق دوره‌های آموزشی کامل نحوه انجام عملیات‌های تروریستی در نقاط شهری را گذارنده بودند.

براساس دستورات و آموزش‌هایی که ابوخالد و تیم همراه او در عراق دریافت کرده بودند، هر کدام از نیروها پس از حضور در نقطه هدف (اماکن زیارتی)، ابتدا اقدام به پرتاب نارنجک در جمعیت کرده، پس از تجمع مردم برای کمک به مجروحان حادثه به صورت کور میان تجمع تیراندازی کرده و پس از زخمی شدن یا نهایتاً حضور ماموران یا مردم برای دستگیری، ضامن کمربند انتحاری را کشیده و خود را در میان جمعیت منفجر کنند.

خوشبختانه و با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، خانه تیمی تروریست‌ها پیش از انجام هرگونه عملیات تروریستی، شناسایی و تحت ضربه نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد که در این درگیری ۴ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و مهدی اصغرزاده متواری می‌شود.

چند قبضه سلاح جنگی کلاشینکف به همراه خشاب، کمربند انتحاری، نارنجک جنگی، تعداد قابل توجهی ریموت انفجاری و انتحاری آماده وصل به مواد منفجره، آهن‌ربای مخصوص بمب‌های مغناطیسی برای چسباندن به خودرو، تجهیزات مربوط به تایمر زمانی بمب، چاشنی الکتریکی، فیتیله انفجاری الکتریکی، فیتیله کد سوز انفجاری، تعداد قابل توجهی آنتن موبایل جهت بمب‌های کنترلی، بی‌سیم دستی جهت مسلح کردن بمب‌های کنترلی از راه دور و... از جمله تجهیزاتی بود که از خانه تیمی تروریست‌های داعشی کشف شد.

پرونده طبق موازین قانونی و حضور وکیل متهم مورد رسیدگی قرار گرفت و دادگاه مهدی اصغرزاده را به جرم افساد فی‌الارض از طریق فعالیت گسترده در گروه تروریستی و تکفیری داعش و اقدام علیه امنیت عمومی کشور به اعدام محکوم کرد.

حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور، صبح امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ اجرا شد./مشرق

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار