رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

 سخنگوی قوه قضائیه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را تشریح کرد

اصغر جهانگیر در ادامه نشست خبری امروز خود درباره حمله تروریستی به دادگستری زاهدان گفت: این حادثه در چهارم مرداد سال جاری توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم با یک خودروی سواری پژو 405 با پلاک سرقتی در ساعت 5 صبح آن روز اتفاق افتاد که از حوزه چشمه‌زیارت وارد شهر زاهدان شده بودند. در ساعت 8:49 دقیقه جلوی درب ورودی دادگستری توقف کردند. تعداد چهار نفر از آن‌ها از خودرو پیاده شدند و با تجهیزات کامل و به صورت مسلح تلاش کردند با اقدامات تروریستی وارد دادگستری بشوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۵۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  اصغر جهانگیر گفت: در بدو ورود، دو نفر از سربازان غیور یگان حفاظت و افسر نگهبان را به شهادت رساندند. یکی از تروریست‌ها تلاش کرد با بستن یک فتیله انفجاری به دور ستون‌های ساختمان، آن را منفجر کند که با تیراندازی یگان حفاظت ناکام ماند. فرد دیگر تلاش کرد به اتاق‌های بالایی نفوذ پیدا کند و با دیدن یکی از همکاران ما، به سمت او شلیک کرد و این همکار را مجروح کرد. یکی دیگر از خانم‌هایی که در مسیر بودند نیز به شهادت رسیدند.

جهانگیر گفت: با مقاومت یگان حفاظت دادگستری، یکی از مهاجمین در همان محل معدوم شد و یک نفر دیگر مجروح شد. سه نفر باقی‌مانده که در حال تیراندازی بودند، با یک خودرو از محل متواری شدند. حدود نیم ساعت بعد، تیم تروریستی برای ایجاد تلفات بیشتر به صحنه بازگشت و با مأموران درگیر شد. در این درگیری، یک نوزاد هفت‌ماهه اهل تسنن در آغوش مادرش به شهادت رسید و تعدادی از شهروندان مجروح شدند. دو تروریست دیگر در همان محل به هلاکت رسیدند.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: از تروریست‌ها مقادیر زیادی ادوات کشف شد، از جمله 14 عدد نارنجک دستی، ماسک ضد گاز، جلیقه انتحاری، بمب جذبی، گلوله‌های 40 میلیمتری، خشاب، 15 متر فتیله انفجاری، اسلحه کلاش و 983 عدد فشنگ کلاش. چهار روز بعد از حادثه، خودروی رهاشده مهاجمین در حوالی میرجاوه شناسایی شد که در آن دو عدد بمب به وزن 6.5 کیلوگرم کشف شد. تروریست‌ها قصد داشتند روز حادثه، با استقرار بر پشت‌بام دادگستری، اشراف لازم به محوطه پیدا کنند که با پیگیری نیروهای حفاظتی ناکام ماندند.

وی گفت: آنچه مسلم است اینکه این ترورهای کور هرگز نتوانسته و نخواهد توانست عزم دستگاه قضایی برای مقابله با اشرار را سست کند. مردم مطمئن باشند که تمامی قضات و جامعه قضایی ما در برخورد با این پرونده‌ها و اعمال مجازات سنگین هیچ کوتاهی نخواهند کرد؛ بلکه این شهادت‌ها، عزم آن‌ها را برای مقابله با تروریست‌هایی که در حقیقت تفاله‌های رژیم‌های صهیونیستی و آمریکایی هستند، دوچندان خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار