امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

خشک شدن دو مخزن تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه

خشک شدن دو مخزن تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از خشک شدن ۲ مخزن آبی تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از خشک شدن دو مخزن هورالعظیم در بخش ایرانی به دلیل گرما و تامین نشدن حق‌آبه تالاب خبر داد.

محمد ساکی رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه در استان خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اظهار کرد: همچنان آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود وجود دارد، اما محدودتر از روزهای گذشته است.
وی افزود: در حال حاضر، با توجه به اینکه خوزستان شرجی است و از سوی دیگر جهت وزش باد شرق به غرب است، دود ناشی از این آتش‌سوزی فعلا به سمت شهرهای خوزستان نمی‌آید.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه با اشاره به بحرانی‌تر شدن وضعیت آبگیری تالاب هورالعظیم در بخش ایرانی نیز گفت: میزان آب موجود در مخازن مخزن یک، ۲ و ۳ تقریبا خوب است، اما طبق تصویر ماهواره‌ای ۴ مردادماه میزان آبگیری مخزن شماره چهار ۲۳ درصد بود که در تصویر ۱۱ مرداد ـ یعنی بعد از یک هفته ـ این مخزن کاملا خشک شده است. مخزن شماره ۵ هم کاملا خشک است.

ساکی گفت: این مساله به دلیل وضعیت گرما و تبخیر آب است و باید هرچه سریع‌تر فکری برای رهاسازی آب از سد کرخه به سمت هورالعظیم شود. /همشهری

کلمات کلیدی: محیط زیست
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار