شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیشکسوت پرسپولیس: تجربه بین‌المللی هاشمیان برگ برنده سرخ‌هاست

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس به بررسی وضعیت تیم تحت هدایت وحید هاشمیان در آستانه فصل جدید لیگ برتر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی فنونی‌زاده در خصوص وضعیت پرسپولیس در آستانه آغاز لیگ برتر فوتبال اظهار داشت:‌ حُسن بزرگ پرسپولیس در این فصل این است که باشگاه خیلی زود اقدام به جذب بازیکنان موردنیازش کرد و بعد از آن هم پس از مشخص شدن وضعیت کارتال، خیلی زود جانشینش را انتخاب کردند. این تصمیمات باعث شد که پس از انتخاب هاشمیان، تمرینات هم خیلی زود در اردوی ترکیه شروع شود و تا جایی که مطلع هستم اگر یکی دو بازیکن دیگر به تیم اضافه شوند ترکیب تیم تکمیل می‌شود.

وی با تمجید از انتخاب وحید هاشمیان به عنوان سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: همه می‌گویند هاشمیان تجربه حضور روی نیمکت پرسپولیس را ندارد اما من می‌گویم که او یک مربی حرفه‌ای و تحصیلکرده بوده و مدارک بین‌المللی و حرفه‌ای را کسب کرده است. قطعا حضور او در فوتبال سخت و فیزیکی آلمان او را به اندازه کافی آبدیده کرده است. شاید خیلی‌ها بگویند که او بی‌تجربه است اما من می‌گویم که موفق می‌شود، به ویژه اینکه در کنار او باقری و برادران پیروانی هم حضور دارند.

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره شرایط نقل و انتقالات سرخپوشان خاطرنشان کرد: ما همیشه شاهد این هستیم که بازیکنان پکیجی به یک تیم می‌روند اما امسال به نظرم این اتفاق نیفتاده است. تا قبل از آمدن هاشمیان که بازیکنان براساس نظرات کارتال جذب شدند که باکیفیت هم هستند، بعد از حضور هاشمیان هم او آدمی است که به اسامی نگاه نمی‌کند و اجازه دخالت کسی در این زمینه را نمی‌دهد، تحت تاثیر ایجنت‌ها قرار نمی‌گیرد و با وسواس بازیکن می‌گیرد. قطعا این موضوع در آینده به نفع پرسپولیس خواهد بود و به نوعی برگ برنده سرخپوشان در فصل پیش رو باشد.

فنونی‌زاده در پایان گفت: من امیدوارم که در اولین فصل حضور هاشمیان به عنوان سرمربی، موفق باشد. او تمام دوره‌های حرفه‌ای را پشت سر گذاشته است و می‌تواند از سبک فوتبال آلمان که سال‌ها در آن حضور داشت، به بهترین شکل استفاده کند و ایده‌هایش را به پرسپولیس تزریق کند. من مطمئن هستم امسال پرسپولیس متفاوتی را شاهد خواهیم بود./مشرق

کلمات کلیدی: پرسپولیس
ارسال نظر