هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

خشم تونس از جنایات صهیونیستها/ ۲۳۷ خبرنگار شهید شدند!

خشم تونس از جنایات صهیونیستها/ ۲۳۷ خبرنگار شهید شدند!  شهروندان تونسی با برپایی تظاهرات ضد صهیونیستی در پایتخت این کشور ، اقدام این رژیم مبنی بر به شهادت رساندن خبرنگاران در غزه را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در اطراف بیمارستان الشفاء شهر غزه، 5 خبرنگار از جمله «انس شریف» یکی از مشهورترین خبرنگاران الجزیره که به«صدای غزه» مشهور بود به شهادت رسید.

شهروندان تونسی با برپایی تظاهرات ضد صهیونیستی در مقابل تئاتر شهر پایتخت خود حمله نظامیان صهیونیستی به چادر خبرنگاران در اطراف بیمارستان الشفاء غزه را محکوم کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات با خطاب قرار دادن خبرنگار شهید شبکه الجزیره فریاد زدند« انس، آسوده بخواب ، مبارزه ادامه دارد» ،  « ای شهید، از راه تو منحرف نخواهیم شد» و « ای شهید، خون ، بهای آزادی است»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این تظاهرات که به دعوت فعالان سیاسی اجتماعی برگزار شده بود، تونسی‌ها شعار دادند: « پرچم‌ها را بالا ببرید، صداها را بلند کنید، غزه در خون است» ، « آزادگان، محاصره غزه را بشکنید»، « ما تسلیم نمی‌شویم و ساکنان غزه از گرسنگی مردند»
تظاهرات کنندگان تونسی با فریادهای خود تداوم محاصره نوار غزه و سیاست رژیم صهیونیستی در گرسنه نگه‌داشتن ساکنان این باریکه را محکوم کردند.

بر اساس بیانیه دولت غزه، در جریان حملات نظامیان صهیونیستی به نوار غزه تاکنون 237 روزنامه‌نگار شهید شده‌اند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار