عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

حمله تروریستی اسرائیل به منازل اطراف مرکز بهزیستی تهران

حمله تروریستی اسرائیل به منازل اطراف مرکز بهزیستی تهران جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد که پس از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی همجوار مرکز بهزیستی در تهران، تیم‌های عملیاتی این جمعیت بلافاصله در محل حاضر شده و عملیات امدادرسانی را آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 24
کد خبر: ۲۸۱۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی همجوار مرکز بهزیستی در تهران، تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر به سرعت در محل حادثه حاضر شدند و روند امدادرسانی به آسیب‌دیدگان را آغاز کردند. این عملیات همچنان با حضور نیرو‌های امدادی ادامه دارد.

هم اکنون؛ تیم‌های تخصصی جست‌و‌جو و امداد و نجات در محل حمله تروریستی رژیم صهونیستی در تهران حضور دارند و همچین تیم‌های عملیاتی هلال احمر و سگ‌های زنده یاب، در مناطق مسکونی مورد هدف رژیم صهیونی در تهران حضور دارند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار