جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان

رئیس دادگستری لارستان: حکم اعدام قاتل ۴ عضو خانواده بیرمی به زودی اجرا می‌شود

رئیس دادگستری لارستان: حکم اعدام قاتل ۴ عضو خانواده بیرمی به زودی اجرا می‌شود رئیس دادگستری لارستان با بیان اینکه حکم پرونده قتل بیرم به زودی اجرا خواهد شد، گفت: مراحل قانونی پرونده قتل بیرم طی شده و به زودی حکم اعدام در ملاء عام اجرا خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاهرخ جابری در نشست صمیمی به مناسبت روز خبرنگار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسالت خبرنگار روشنگری و آگاه سازی در جامعه است، اظهار داشت: ایجاد امید و شادی آفرینی بسیار مهم است، زیرا دشمنان بیشتر سعی می‌کنند تلخی‌ها را به ما القا کنند. البته بهتر است خبرنگاران اخباری که ممکن است موجب تشویش اذهان عمومی شود و حساسیت ایجاد کند از قبل با دادگستری هماهنگ باشند، زیرا ممکن است از دید قانون انتشار مطلب با مشکل رو‌به‌رو باشد.

جابری ادامه داد: مطالعه کلی نسبت به قوانین منجر می‌شود که مشکلات کمتر شود. خبرنگاران سعی کنند در بحث انتشار اخبار جنایی و سیاسی با دقت بیشتری رفتار کنند، زیرا برخی اخبار تنش زا هستند و تبعات دارند.

رئیس دادگستری لارستان با اظهار اینکه مشکلات زیاد است، اما باید به سمت ایجاد امید و شادی آفرینی در بین مردم حرکت کرد، افزود: در بحث حقوق عامه وظیفه ما و دادستانی این است که از حقوق مردم دفاع کنیم.

جابری بیان داشت: در بحث حفاظت از محیط زیست به دلیل کم آبی و اقلیم منطقه و همچنین حضور شکارچیان غیرمجاز با مشکلاتی مواجه هستیم. از طرفی تعداد کم ضابطین محیط زیست و کمبود تجهیزات آنان در کنار قوانینی که سختگیری زیادی در مقابل شکارچیان ندارد باعث شده بازدارندگی برای شکارچی ایجاد نشود.

جابری در خصوص پرونده قتل شهر بیرم نیز گفت: مراحل قانونی این پرونده طی شده و به زودی اعدام خاطیان در ملأ عام صورت خواهد گرفت. البته اعدام در ملا عام نیز قوانین خاص خود را دارد و کودکان نمی‌توانند در آنجا حضور پیدا کرده و عکس برداری و فیلم برداری بدون مجوز از صحنه اعدام ممنوع است.

بامداد ۱۶ مهرماه ۱۴۰۳ در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قتل چهار نفر از اعضای یک خانواده در یکی از محله‌های شهر لارستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت و قاتلی که با همکاری همسرش چهار نفر از اعضای این خانواده را به نیت سرقت طلا و جواهرات به قتل رسانده بودند دستگیر و روانه زندان شد. /ایلنا

کلمات کلیدی: لارستان اعدام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار