ورود وزیر امور خارجه به نجف اشرف دیدار وزیران خارجه قطر و ترکیه در دوحه با محوریت غزه و سوریه علی لاریجانی: در امور کشور‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما از جریان‌های مقاومت حمایت می‌کنیم شبه‌نظامیان خط لوله گاز در «پنجاب» پاکستان را منفجر کردند فراخوان حماس برای روز‌های خشم در حمایت از غزه جزئیات دیدار وزیر خارجه ایران و معاون وزیر خارجه ارمنستان / پاسخ گوستانیان به دغدغه‌های امنیتی و ژئوپلتیکی تهران استونی دیپلمات روسیه را اخراج کرد / مسکو: تلافی می‌کنیم رایزنی سفیر انگلیس در تهران با سخنگوی وزارت خارجه گفت‌وگوی لاریجانی با نخبگان و شخصیت‌های لبنانی و فلسطینی در بیروت وزیر خارجه مصر: برای تقویت همکاری ایران و آژانس انرژی اتمی تلاش می‌کنیم شرط «ترامپ» برای دیدار رؤسای جمهور روسیه و اوکراین دیدار عراقچی و نماینده ویژه وزیر خارجه روسیه در امور قفقاز لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار و گفت‌و‌گو کرد سوء تغذیه ۳۲۰ هزار کودک و ۵۵ هزار زن باردار در غزه روبیو: اخوان‌المسلمین در فهرست تروریستی قرار می‌گیرد

فراخوان حماس برای روز‌های خشم در حمایت از غزه

جنبش حماس طی فراخوانی روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه آینده را روز‌های جهانی خشم در حمایت از غزه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس روز چهارشنبه در واکنش به وضعیت بحرانی و غیرانسانی در غزه، از مردم و آزادگان جهان خواست تا تظاهرات مردمی خود را علیه تجاوز، نسل‌کشی و گرسنگی که بیش از دو میلیون نفر محاصره‌شده در نوار غزه را هدف قرار داده، ادامه دهند.

بر اساس این فراخوان، روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه آینده (۱۵، ۱۶ و ۱۷ اوت) به عنوان روز‌های جهانی خشم در حمایت از غزه و علیه اشغالگران و حامیان آنها تعیین شده است. هدف از این تظاهرات، توقف تجاوز به غزه، بازگشایی گذرگاه‌ها و تسریع در ورود کمک‌های بشردوستانه اعلام شده است.

حماس همچنین بر حمایت گسترده از خبرنگاران شبکه الجزیره، شهیدان انس الشریف، محمد قریقع و همکارانشان تأکید کرد و این اقدام را محکومیتی علیه جنایات اشغالگران دانست که این خبرنگاران را در حین انجام وظیفه حرفه‌ای‌شان هدف قرار دادند.

این جنبش با اشاره به ادامه قتل‌عام غیرنظامیان توسط رژیم نتانیاهو و گروه فاشیستی همراهش، بار دیگر از مردم خواست تا در روز‌های مذکور با شدت بیشتری در شهرها، پایتخت‌ها و میادین سراسر جهان به اعتراض برخیزند، تجاوز صهیونیستی و حمایت آمریکا از آن را محکوم کنند و در برابر سکوت جامعه جهانی بایستند.

حماس از همه خواست تا با شرکت گسترده در تظاهرات مقابل سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی، آمریکا و دیگر کشور‌هایی که از اشغالگران حمایت می‌کنند، جنایات نسل‌کشی و گرسنگی را افشا کرده و از حقوق ملت فلسطین دفاع کنند.

همچنین این جنبش خواستار استفاده از تمام ابزار‌های فشار مردمی، دانشجویی و کارگری برای بازگشایی فوری گذرگاه‌ها و تأمین دارو، آب، غذا و سایر کمک‌های ضروری شد.

در پایان، حماس ابراز امیدواری کرد که این روز‌های اعتراض، صدای یکپارچه جهانی علیه کشتار، بمباران، نسل‌کشی و گرسنگی باشد و گامی مؤثر در جهت توقف تجاوز و پایان محاصره غزه برداشته شود. /ایسنا

کلمات کلیدی: حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار