موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

بمباران بی‌امان خان‌یونس در جنوب غزه/ حماس شهادت «صلاح البردویل» را تسلیت گفت

حماس شهادت «صلاح البردویل» عضو دفتر سیاسی خود و عضو شورای قانونگذاری فلسطین را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، حماس در پیام تسلیت خود به مناسبت شهادت صلاح البردویل و همسرش در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت که آنها بر اثر هدف قرار گرفتن چادرشان در منطقه المواصی در غرب خان یونس به شهادت رسیدند.

حماس اعلام کرد: شهید دکتر صلاح البردویل چراغ راهکار سیاسی، رسانه‌ای و ملی و مظهر صداقت، استواری و فداکاری بود و از انجام وظیفه، ایستادگی و عرصه جهاد و خدمت در مسیر کوتاهی نکرد و در راه مقاومت ثابت قدم ماند تا به فیض شهادت در راه خداوند متعال نائل آمد.

حماس تاکید کرد: این دشمن جنایتکار عزم و استواری ما را خدشه دار نمی‌کند، هر بار که شهیدی عروج می‌کند، شعله مقاومت شدیدتر می‌سوزد تا اشغالگری از بین برود.

رسانه‌های محلی فلسطین روز یکشنبه گزارش دادند که صلاح البردویل یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس در حمله هوایی اشغالگران در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد: «صلاح البردویل، یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس، در شب ۲۳ رمضان به همراه همسرش در خان یونس در چادر خود در حالی به سجده رفته بودند، هدف قرار گرفتند».

در همین حال، شبکه محلی تلویزیون الاقصی گزارش داد که «کادر آمبولانس بیمارستان صحرایی تخصصی کویت در تعدادی از مجروحان را در نتیجه هدف قرار دادن چادر‌های آوارگان در نزدیکی منطقه الکنیس در منطقه مواصی در خان یونس منتقل کردند».

شبکه قدس فلسطین کلیپ‌هایی از داخل بیمارستانی که بردویل در آن بستری بود، منتشر کرد که نشان می‌داد او غرق در خون روی برانکارد دراز کشیده است.

همچنین در ادامه تجاوزات به غزه، رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که اشغالگران خانه خانواده آغا را در پشت مسجد عبدالله عزام در خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند.

در ادامه رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به خیابان «رونی» در منطقه مواصی خان یونس سه نفر شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

همچنین رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که چهار عضو یک خانواده -پدر، مادر و ۲ دخترشان- بر اثر حمله نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی به خانه‌شان در شهر الفخاری در شرق خان یونس شهید شدند.

رسانه‌های فلسطینی در گزارش خود افزودند نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی خانه خانواده عاشور را در منطقه میراژ خان یونس هدف قرار دادند که در نتیجه آن چندین نفر شهید و زخمی شدند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار