عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز -سه‌شنبه- از ملت‌های عربی، اسلامی و آزادگان جهان خواست تا روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه را به روز‌های خشم و اعتراض در همه کشور‌ها تبدیل کنند و با تظاهرات گسترده، محاصره سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا و نیز افشای جنایات نسل‌کشی اسرائیل، فشار‌ها را بر رژیم اشغالگر و حامیان آن افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۲۷۴۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: در سایه تشدید تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی و ارتکاب کشتار‌های هولناک علیه مردم ما در نوار غزه و ادامه جنایات این رژیم در کرانه باختری، قدس و مسجدالاقصی با حمایت کامل آمریکا و سکوت کامل جامعه بین‌الملل، ما در جنبش مقاومت اسلامی حماس، از ملت خود، امت اسلامی و تمامی آزادگان جهان می‌خواهیم که در روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه آینده برای دفاع از غزه، قدس و مسجد الاقصی و در حمایت از پایداری ملت فلسطین و اعتراض به جنایات رژیم اشغالگر و حامیان آن، اعلان بسیج عمومی کنند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این جنبش در بیانیه خود افزود: ما خواهان تشدید راهپیمایی‌ها و فعالیت‌های همبستگی در تمام شهر‌ها و پایتخت‌ها و تبدیل روز‌های مبارک ماه رمضان به روز‌های خیزش و بسیج همگانی و بکارگیری تمام ابزار‌های ممکن جهت اعمال فشار برای توقف کشتار، محاصره و گرسنگی دادن به مردم فلسطین و حمایت از غزه، قدس و مسجدالاقصی و برملا ساختن جنایات رژیم اشغالگر و حمایت آمریکا از آن هستیم.

در این بیانیه همچنین آمده است: ما روز‌های آینده را به روز‌های خشم سراسری علیه اشغالگران و حامیان آنها تبدیل می‌کنیم!

جنبش حماس تاکید کرد، رژیم صهیونیستی و حامیان تروریسم آن باید بدانند که فلسطین، غزه، قدس و مسجدالاقصی، فرزندان و آزادگان شجاعی دارد که به ندای مقاومت و همبستگی پاسخ خواهند داد و با صدای رسا و یکپارچه، در برابر رژیم اشغالگر و حامیان آن خواهند ایستاد.

جنبش مذکور خواستار برگزاری راهپیمایی‌های مردمی گسترده در محکومیت سیاست‌های کوچاندن و الحاق و به منظور پایبندی به حق بازگشت و آزادی سرزمین شد.

این جنبش همچنین از رهبران و دولت‌های کشور‌های عربی و اسلامی خواست به مسئولیت تاریخی خود عمل کنند، موضعی قاطع و فوری برای توقف جنگ، رفع محاصره غزه و حمایت از پایداری ملت فلسطین اتخاذ کنند.

حماس در پایان تاکید کرد که تا زمان توقف تجاوزات و لغو محاصره، تظاهرات و اعتراضات باید ادامه یابند. / ایسنا

کلمات کلیدی: حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار