نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

علی لاریجانی: در امور کشور‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما از جریان‌های مقاومت حمایت می‌کنیم

علی لاریجانی: در امور کشور‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما از جریان‌های مقاومت حمایت می‌کنیم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در جوار مزار شهید سید حسن نصرالله سخنرانی کرد و گفت: هیچ وقت فکر نمیکردم سید حسن نصرالله در دنیا نباشد و من باشم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر شواری امنیت ملی گفت: شرایط روزگار بر شهید نصرالله تأثیر نمی‌گذاشت و انسان خودساخته‌ای بود.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در جوار مزار شهید سید حسن نصرالله سخنرانی کرد و گفت: هیچ وقت فکر نمیکردم سید حسن نصرالله در دنیا نباشد و من باشم.

وی افزود: شهید حسن نصرالله مرد بزرگی بود و یک سرمایه بزرگ برای عالم اسلام و شخصیت او چند بُعد داشت، ویژگی مجاهدت او خیلی برجسته بود.

لاریجانی اضافه کرد: تفکر اصیل اسلامی بُعد دیگر حسن نصرالله بود و گرایش‌های عرفانی از ابعاد دیگر شهید سید حسن نصرالله بود، اما شرایط روزگار بر او تأثیر نمی‌گذاشت و انسان خودساخته‌ای بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: راهی که حسن نصرالله برای حزب الله قرار داد تکامل عقلی در آن بود هم مجاهدت و او از میان ما رفت ولی فرزندان او در سازمان اصیل او زنده هستند.

لاریجانی گفت: اگر حرکت شما تاثیر نداشت اینقدر کینه ورزی نبود و جوانان رشید در حزب الله باعث می‌شود همه به شما افتخار کنند.

وی با بیان اینکه اگر بخواهید راه حسن نصرالله را بپیمایید وظیفه شما پایداری در مقاومت است، افزود: همواره در کنار شما و حامی شما هستیم و ما در امور کشور‌ها دخالت نمی‌کنیم، اما از جریان‌های مقاومت حمایت میکنیم.

وی اضافه کرد: برادران حزب الله! ممکن است به شما بی مهری و کینه ورزی کنند و این بخاطر تاثیر گذاری شماست. حزب الله امروز یک حرکت زنده و پایدار است و باعث شرف و افتخار اسلام است. / دانشجو

کلمات کلیدی: لاریجانی لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار