واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

حزب الله لبنان: سفر آقای لاریجانی به لبنان موفقیت آمیز بود

حزب الله لبنان: سفر آقای لاریجانی به لبنان موفقیت آمیز بود علی المقداد، از نمایندگان حزب‌الله با اشاره به موفقیت آمیز بودن سفر علی لاریجانی به بیروت تاکید کرد که ایران کشور دوست لبنان است و این آمریکا و اسرائیل هستند که اراضی لبنان را اشغال کرده‌اند و دستورات خود را به آن دیکته می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 14
کد خبر: ۲۸۶۴۸۰
حزب الله لبنان: سفر آقای لاریجانی به لبنان موفقیت آمیز بود

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی المقداد از اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی سخنانی درباره سفر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به بیروت اعلام کرد که سفر آقای لاریجانی به لبنان موفقیت آمیز بود و ایران کشوری دوست است که به لبنان در آزادسازی سرزمین خود کمک کرد.

علی المقداد در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک، به مداخلات و فتنه جویی‌های آمریکا و مهره‌های آن در لبنان به ویژه در رابطه با سفر علی لاریجانی به این کشور پرداخت و گفت: مداخلات آمریکا که امروز در لبنان شاهد آن هستیم، چیزی بیش از قیمومیت و دیکته کردن بوده و به اجرای دستورات تبدیل شده است.

وی با تاکید بر بقا و قدرت مقاومت در لبنان اظهار داشت: ما از مدت‌ها قبل خواستار توسعه روابط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی میان لبنان و ایران هستیم و هر مقام رسمی در هر کشوری حق بازدید از کشورهایی که با آنها در ارتباط است را دارد.

المقداد تصریح کرد: چرا باید از سفر آقای علی لاریجانی به بیروت تعجب کنیم؟ آیا مثلاً این سفر به خاطر آن انجام گرفته که ایران می‌خواهد لبنان را اشغال کند؟ همه می‌دانند کسی که لبنان را اشغال کرده، رژیم صهیونیستی است و آمریکا و کشورهای غربی و برخی کشورهای عربی نیز در این امر دخیل هستند.

این نماینده حزب الله در ادامه به بحث سلاح مقاومت پرداخته و تاکید کرد: سلاح حزب الله باقی خواهد ماند و این یک موضوع داخلی است. زمانی که رژیم صهیونیستی از همه خاک لبنان عقب نشینی کند، حملات متوقف گردد، اسرای لبنانی بازگردانده شوند و بازسازی کشور آغاز شود، آن‌گاه ما در مورد استراتژی دفاعی لبنان بحث خواهیم کرد.

دیروز همچنین، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان حواشی‌ ایجاد شده توسط برخی طرف‌ها درباره سفر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به بیروت را کم اهمیت خواند و گفت: برادران آرام باشید، ایران کشوری دوست برای لبنان است و با توجه به جایگاه فعالش در منطقه همچنان دوست ما خواهد ماند.

نبیه بری افزود: حزب الله هرگز از بین نرفته و با وجود همه چیزهایی که در معرض آن قرار گرفته اما همچنان یکی از بزرگترین احزاب لبنان است و باید توجه داشت مسائل به این روش با یک مؤلفه و طیف سیاسی و یک طایفه بزرگ در کشور مدیریت نمی‌شوند.

به گزارش تسنیم، همزمان با ورود علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به بیروت، مردم لبنان در مسیر فرودگاه تجمع کردند؛ در حالی که پرچم‌های حزب‌الله و ایران را در دست داشتند. آنها همچنین شعارهایی چون «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» و «هیهات منا الذلة» سر ‌دادند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در بدو ورود به بیروت پایتخت لبنان در خصوص سفرش به این کشور گفت: ایران و لبنان هر دو از یک تمدن عمیق برخوردارند و در طول قرون مختلف همیشه باهم ارتباطات نزدیک بین دو ملت وجود داشت. به همین دلیل یک پیوستگی بین فرهنگ ایرانی و لبنان وجود دارد.

وی افزود: به خاطر همین پیوستگی یک دلبستگی بین دو ملت به وجود آمده است. اگر روزی ملت لبنان در رنج باشند این درد را ما در ایران هم حس می‌کنیم. ما در همه شرایط در کنار مردم عزیز لبنان خواهیم بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار