وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

زمان دیدار بعدی پوتین و ترامپ هنوز مشخص نیست/ تصمیم‌گیری پس از بررسی نتایج نشست

زمان دیدار بعدی پوتین و ترامپ هنوز مشخص نیست/ تصمیم‌گیری پس از بررسی نتایج نشست  در حالی‌که وزیر خارجه آمریکا دیدار روسای‌جمهور دو کشور در آلاسکا را نشانه‌ پیشرفت در مسیر راهی طولانی ارزیابی و نسبت به ملاقات مجدد آنها ابراز امیدواری کرد، دستیار رئیس‌جمهور روسیه یادآور شد زمان دیدار بعدی پوتین و ترامپ هنوز مشخص نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 16
کد خبر: ۲۸۶۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دستیار رئیس‌جمهور روسیه صبح امروز، شنبه در گفتگو با شبکه اول تلویزیون این کشور، اعلام کرد که هنوز زمان برگزاری دیدار بعدی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مشخص نشده است.

اوشاکوف در پاسخ به سئوالی در این باره یادآور شد، تصمیم‌گیری در این زمینه پس از آن صورت خواهد گرفت که ترامپ با همتایان خود تماس تلفنی برقرار کرده و نتایج نشست روسیه و آمریکا را با آن‌ها بررسی کند.

وی همچنین افزود که در حال حاضر موضوع برگزاری نشست سه‌جانبه میان رهبر روسیه، رئیس کاخ سفید و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، مطرح نشده است.

روبیو: در نشست سران روسیه و آمریکا به پیشرفت دست یافتیم

همچنین مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا معتقد است که اگرچه روسیه و ایالات متحده راهی طولانی در پیش دارند، اما دیدار روسای‌جمهور دو کشور در آلاسکا خود نشانه‌ای از پیشرفت است.

روبیو در گفت‌وگو با خبرنگار روس گفت: «ما هنوز راهی طولانی در پیش داریم، ولی باید قبول کرد که ما در نشست آلاسکا به پیشرفت دست یافته‌ایم.»

وی در پاسخ به این  سئوال که آیا این دیدار محرکی برای آغاز روند صلح محسوب می‌شود، تاکید کرد طرف آمریکایی که به این موضوع امیدوار است. روبیو در ادامه و در پاسخ به سئوالی درباره زمان احتمالی برگزاری دیدار بعدی روسای جمهور دو کشور افزود: «خواهیم دید، امیدواریم این دیدار به‌زودی انجام شود.»
دیدار پوتین و ترامپ شب گذشته، جمعه، در پایگاه نظامی آمریکایی "المن‌دورف-ریچاردسون" در آنکوریج آلاسکا برگزار شد و دو ساعت و 45 دقیقه به طول انجامید. در کنفرانس مطبوعاتی پس از این دیدار، پوتین بر تمایل ترامپ برای حل‌وفصل درگیری اوکراین تأکید کرد و افزود که روسیه نیز به این موضوع علاقه‌مند است، اما پیش از آن باید همه ریشه‌های این بحران برطرف شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار