ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

دردسری جدید برای پرسپولیس

مربی سابق پرسپولیس گفت: ۴۰ هزار دلار به پرسپولیس تخفیف دادم و الان باید به خاطر ۱۰ هزار دلار به فیفا شکایت کنم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرتن چوک یکی از دستیاران برانکو ایوانکوویچ در زمان حضور در پرسپولیس بود اما او به خاطر حضور در فدراسیون فوتبال کرواسی نتوانست به کار در ایران ادامه دهد و حدود یک سال زودتر از برانکو، پرسپولیس را ترک کرد.

 

این مربی را هم باید به فهرست طلبکاران باشگاه اضافه کرد چرا که او هم از طریق فیفا خواهان دریافت مطالباتش شده است.

سرتن چوک در این باره گفت: روزهای خوبی را در پرسپولیس پشت سر گذاشتم و خاطرات خوبی هم از حضور در این تیم داشتم. وظیفه اصلی من کار با جوانان و آماده کردن آنها برای بازی در یک تیم بزرگ بود که تلاش کردم هر چه در توان دارم را برای موفقیت پرسپولیس بگذارم. از طرفی وظیفه کمک به برانکو را هم در تیم به عهده داشتم و امیدوارم در مدتی که در این تیم بودم توانسته باشم برای تیم بزرگ پرسپولیس مفید باشم.

 

وی در مورد شکایتش از پرسپولیس به فیفا خاطرنشان کرد: من روزهای خوبی را در پرسپولیس سپری کردم و به هیچ وجه دوست نداشتم این مشکل به فیفا کشیده شود. با وجود اینکه حدود دو سال است از پرسپولیس جدا شدم به تازگی برای دریافت مطالباتم از طریق فیفا اقدام کردم. جالب است بدانید من حتی بعد از برانکو و دستیارانش از پرسپولیس شکایت کردم.

 

مربی سابق پرسپولیس گفت: من با مسئولان باشگاه توافق کردم و حتی از طلب ۵۰ هزار دلاری، ۴۰ هزار دلار را به پرسپولیس تخفیف دادم و تنها خواهان دریافت ۱۰ هزار دلار از مطالباتم شدم. مسئولان پرسپولیس، قول دادند که این مشکل را برطرف می‌کنند و وقتی دیدم اقدامی در این مورد صورت نمی‌گیرد به فیفا رفتم.

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار