امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب سدهای کشور/ بحران جدی در استان‌های مهم

کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب سدهای کشور/ بحران جدی در استان‌های مهم سدهایی نظیر سدهای استان تهران، خراسان رضوی، قم، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، گلستان، خراسان جنوبی، زنجان، کرمان، فارس و مرکزی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۲۸۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از ابتدای سال آبی (مهرماه) تا ۲۵ مرداد میزان ورودی مخازن کل معادل ۲۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته این عدد به ۴۰ میلیارد و ۸۹۰ میلیون مترمکعب رسید که نشان دهنده کاهش ۴۲ درصدی ورودی سدها است.
خروجی سدها با ۲۷ میلیارد و ۹۰ میلیون متر مکعب نسبت به سال گذشته کاهش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد زیرا در مدت زمان مشابه خروجی سدها به ۳۴ میلیارد و ۸۷۰ میلیون مترمکعب می‌رسید.

حجم آب موجود مخازن اکنون ۲۱ میلیارد مترمکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۲۸ میلیارد و ۳۰ میلیون مترمکعب بوده که نشان دهنده کاهش ۲۵ درصدی است.
همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور ۴۱ درصد و ۵۹ درصد مخازن سدها خالی است.
بررسی موجودی سدهای کشور نشان می‌دهد سدهایی نظیر سدهای استان تهران، خراسان رضوی، قم، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، گلستان، خراسان جنوبی، زنجان، کرمان، فارس و مرکزی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور از ابتدای سال تا ۲۵ مرداد ماه معادل ۱۴۷.۷ میلیمتر بوده است این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۴۲.۸ میلیمتر )۳۹ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۲۴۷.۹ میلیمتر) ۴۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

همچنین بارندگی در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان بدترین وضعیت بارندگی نسبت به سال گذشته نشان می‌دهند و تنها استان گیلان وضعیت نرمال بارندگی را داشته است./اقتصادآنلاین

کلمات کلیدی: تهران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار