عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم

استاندار مازندران: کار من خدمت به مردم است، نه بازی با واژه‌ها/ اهل سیاست بازی نیستم

استاندار مازندران با بیان اینکه تفکر سیاسی دارم، اما اهل سیاست‌بازی نیستم، گفت: کار من خدمت به مردم است، نه بازی با واژه‌ها. اگر پروژه‌ای عقب بیفتد، از مردم عذرخواهی می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۲۸۶۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی یونسی‌رستمی، در دیدار صمیمانه با فرزندان ایثارگران، ضمن تأکید بر اصول اعتقادی و عملکردی خود، از تلاش‌های دولت برای رفع چالش‌های استان سخن گفت و بر ضرورت هم‌افزایی ملی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.

یونسی‌رستمی با تشکر از حضور فرزندان ایثارگران، اتاق استانداری را «خانه برادران و خواهران ایثارگر» خواند و گفت: هر زمان که بیایید، روی چشم ما جا دارید. ما برای کار آمده‌ایم نه شعار.

استاندار مازندران با تأکید بر اینکه خط قرمز من ولایت است، به اهمیت حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: حجاب برای من اصل است، اما باید در کنار آن به اقتصاد مردم هم توجه کرد. نمی‌شود با نادیده گرفتن معیشت، فقط بر یک موضوع تمرکز کرد.

وی با اشاره به ناترازی‌های برق، آب و انرژی گفت: این مشکلات امروز ایجاد نشده‌اند، بلکه میراث سال‌های گذشته‌اند. امروز با وزیر نیرو درباره افزایش ظرفیت برق استان صحبت شد و بر این اساس فاز دوم توسعه نیروگاه شهید سلیمی را آغاز کرده‌ایم.

یونسی‌رستمی از اقدامات عمرانی در استان سخن گفت و اظهار کرد: در تنکابن ۱۲ کیلومتر لوله‌کشی آب آشامیدنی انجام شده، در چالوس نیز هشت کیلومتر از پروژه ۲۰ کیلومتری به پایان رسیده است. این اقدامات برای آمادگی احتمالی در برابر مهاجرت به استان برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به رشد فعالیت‌های بندری گفت: تعداد کشتی‌های ورودی از ۴۰ به ۵۰۰ رسیده است. این به معنای اشتغال، توسعه و پویایی اقتصادی استان است.

استاندار مازندارن در پایان با بیان ایانکه ما در کنار مردم بودیم، نه بر فراز آنها، تصریح کرد: نمره قبولی را باید از خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان گرفت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر