یمن: با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ قدس اشغالی را هدف قرار دادیم قطر: حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌دانیم اسپانیا ۲ وزیر اسرائیلی را تحریم کرد تماس تلفنی ترامپ با امیر قطر کاخ سفید: ترور رهبران حماس هدف باارزشی است! قطر اطلاع از حمله اسرائیل را رد کرد وزیر خارجه مصر: توافق‌نامه ازسرگیری همکاری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره امضا شد مکرون وزیر نیرو‌های مسلح فرانسه را به عنوان نخست‌وزیر جدید انتخاب کرد گروسی: امروز در قاهره با «عراقچی» برای ازسرگیری فعالیت‌های بازرسی در ایران توافق کردیم/ این گامی مهم در مسیر درست است ادامه استعفا‌ها در نپال؛ رئیس‌جمهور پس از نخست‌وزیر استعفا کرد نهایی‌شدن تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم  عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد بیانیه حماس درباره شکست اسرائیل در ترور رهبران این جنبش خبرنگار وال استریت ژورنال: ایران و آژانس انرژی اتمی با یکدیگر به توافق رسیدند شهادت پنج نفر در حمله اسرائیل به نشست رهبران حماس در دوحه/ «ابو خلیل» و «باسم نعیم»، از رهبران حماس، در میان شهدا

هشدار پزشکان سودان: فاجعه انسانی در الفاشر نزدیک است

 شبکه پزشکان سودان امروز درباره وقوع فاجعه انسانی در شهر الفاشر در ایالت شمال دارفور در غرب این کشور به سبب ادامه محاصره این منطقه از سوی نیروهای واکنش سریع-که مورد حمایت آشکار امارات هستند-هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه پزشکان سودان امروز درباره وقوع فاجعه انسانی در شهر الفاشر در ایالت شمال دارفور در غرب این کشور به سبب وخامت اوضاع بهداشتی در بیمارستانها در نتیجه نبود دارو و لوازم پزشکی ضروری برای نجات بیماران هشدار داده است.
این شبکه، نیروهای واکنش سریع مورد حمایت آشکار امارات را مسئول کامل وقوع این اوضاع فاجعه بار انسانی به سبب آنکه این شهر را در محاصره خود قرار داده اند، معرفی کرده است.

نیروهای واکنش سریع از می 2024، منطقه الفاشر را که آخرین شهر  اصلی در شمال دارفور و همچنان تحت سیطره ارتش سودان است، محاصره کرده اند.

جنگ داخلی در سودان میان ارتش به فرماندهی عبدالفتاح البرهان و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو مورد حمایت امارات از آوریل 2023 میلادی همچنان ادامه دارد که منجر به کشته شدن دهها هزار نفر و آواره شدن بیش از 13 میلیون سودانی شده است.

شبکه پزشکان سودان خواستار دخالت مقامات بهداشت و هماهنگی با نهادهای سازمان ملل برای ارسال فوری کمکهای پزشکی و غذایی به منظور نجات غیرنظامیان بی دفاع در شهر الفاشر شده است.

سازمان ملل هم اخیرا هشدار داده بود که 17 منطقه در سودان از جمله بخشهایی از دارفور، جبال النوبه، خارطوم و الجزیره در معرض خطر قحطی قرار دارد./تسنیم

کلمات کلیدی: سودان
ارسال نظر
آخرین اخبار