پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

نامه نمایندگان مجلس به روحانی درباره ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

نامه نمایندگان مجلس به روحانی درباره ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از نامه جمعی از نمایندگان به رئیس‌‌جمهور برای برگزاری منظم جلسات این ستاد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عزت‌الله یوسفیان‌ملا عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با انتقاد از روند برگزاری جلسات این ستاد، گفت: جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی معمولا هر 15 روز یک بار برگزار می‌شود، اما مدتی است که جلسات آن به‌طور نامنظم برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به ضرورت برگزاری منظم جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، اظهار داشت: موضوعات مختلفی از جمله زمین‌خواری، رشوه‌خواری، ارتشا و مواردی از این دست در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال پیگیری است، اما جلسات آن برای به نتیجه رسیدن موضوعات به طور منظم برگزار نمی‌شود.

 

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه برگزاری جلسات منظم این ستاد می‌تواند عزم جدی در مسئولان برای مبارزه با فساد ایجاد کند، گفت: متأسفانه فساد از سوی برخی افراد در دستگاه‌های مختلف مانند موریانه به جان افراد رخنه کرده که باید اصلاحات لازم و فوری صورت گیرد.

 

یوسفیان‌ملا همچنین از نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور برای برگزاری منظم جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خبر داد و افزود: امضاکنندگان این نامه از آقای روحانی خواسته‌اند دستورات لازم را به دولت برای برگزاری منظم جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بدهد.

 

وی ادامه داد: پیشتر نیز آقای لاریجانی رئیس مجلس به آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور تذکراتی برای برگزاری منظم و متناوب جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی داده بود، تا حدودی این تذکرات کارساز بود و برگزاری نشست‌ها روند خوبی داشت، اما متأسفانه چندی است که جلسات به‌طور نامنظم برگزار می‌شود که آسیب‌زاست.

 

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم جلسات این ستاد به صورت منظم برگزار شود تا شاهد پیگیری امور به شکل مطلوب‌تری باشیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار