طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید

آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه با صدور بیانیه‌ای، از افزایش شمار شهدای اصحاب رسانه به ۲۴۰ نفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 23
کد خبر: ۲۸۷۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه شنبه شب با صدور بیانیه‌ای از افزایش شمار شهدای اصحاب رسانه به ۲۴۰ نفر خبر داد.

در این بیانیه آمده است: «خالد محمد المدهون» که به عنوان عکاس خبری در تلویزیون فلسطین فعالیت می‌کرد، امروز در حمله صهیونیست‌ها به شهادت رسید. هدف قرار دادن و ترور برنامه‌ریزی‌شده روزنامه‌نگاران فلسطینی توسط اشغالگران اسرائیلی را به شدت محکوم و از اتحادیه بین‌المللی روزنامه‌نگاران، اتحادیه روزنامه‌نگاران عرب و تمامی نهاد‌های مطبوعاتی در سراسر جهان می‌خواهیم که این جنایات هدفمند علیه روزنامه‌نگاران و خبرنگاران فلسطینی در نوار غزه را محکوم کنند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه بیان کرد: ما اشغالگران صهیونیست، دولت آمریکا و کشور‌هایی که در جنایت نسل‌کشی شریک هستند، مانند انگلیس، آلمان و فرانسه را مسئول کامل ارتکاب این جنایات وحشیانه و شنیع می‌دانیم.

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه از جامعه جهانی، سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های مرتبط با کار روزنامه‌نگاری و رسانه‌ای در سراسر جهان خواست که جنایات اشغالگران را محکوم کرده، آنها را از تداوم این جنایت‌ها بازداشته و در دادگاه‌های بین‌المللی به دلیل جنایات مداومشان تحت پیگرد قرار دهند و جنایتکاران اشغالگر را به عدالت بسپارند.

همچنین دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه همچنین از کشور‌ها و نهاد‌های بین‌المللی خواست فشار جدی و تأثیرگذار را برای توقف کردن جنایت نسل‌کشی و حمایت از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران در نوار غزه و پایان دادن به جنایت ترور آنها اعمال کنند. / مهر

کلمات کلیدی: غزه شهید
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار