اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است

هوای پایتخت تا چهارشنبه آلوده است

رفیعی از پایداری جوی و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی تا روز چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تا روز چهارشنبه، به علت پایداری جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی شده است.

 

کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت افزود: آسمان تهران امروز نیمه ابری همراه با غبار محلی و افزایش ابر خواهد بود. حداکثر دما در پایتخت ۸ درجه بالای صفر و حداقل دما فردا صبح ۱ درجه بالای صفر پیش بینی شده است.

 

رفیعی ادامه داد: امروز در استان‌های گیلان، ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات شمال شرق کشور بارش باران پراکنده و خفیف خواهیم داشت.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از آخر وقت امروز و فردا، برای بخش‌هایی از استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و بخش‌هایی از اصفهان و شمال خلیج فارس بارش پراکنده باران و گاهی رعدوبرق پیش بینی می‌شود. همچنین در ارتفاعات این استان‌ها بارش‌ها به صورت برف و پراکنده خواهند بود.

 

وی با اشاره به وضعیت جوی در سواحل دریای خزر ادامه داد: از روز دوشنبه تا پنجشنبه در سواحل دریای خزر روند افزایش نسبی دما را خواهیم داشت.

 

رفیعی اظهار کرد: سامانه بارشی جدید از بعدازظهر روز چهارشنبه از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور می‌شود. روز پنجشنبه علاوه بر این مناطق، در بخش‌هایی از جنوب و جنوب غرب کشور، بارش باران و برف پیش بینی شده است.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: سامانه جدید برای مناطق جنوبی کشور علاوه بر بارش، رعدوبرق و وزش باید شدید موقتی نیز به همراه خواهد داشت.

 

وی با اشاره به گرم‌ترین و سردترین مرکز استان‌ها گفت: سردترین مرکز استان زنجان با دمای ۶ درجه زیر صفر و گرم‌ترین مرکز استان بندرعباس با دمای ۲۷ درجه بالای صفر بود.

 

منبع: میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار