سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

هوای پایتخت تا چهارشنبه آلوده است

رفیعی از پایداری جوی و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی تا روز چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تا روز چهارشنبه، به علت پایداری جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی شده است.

 

کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت افزود: آسمان تهران امروز نیمه ابری همراه با غبار محلی و افزایش ابر خواهد بود. حداکثر دما در پایتخت ۸ درجه بالای صفر و حداقل دما فردا صبح ۱ درجه بالای صفر پیش بینی شده است.

 

رفیعی ادامه داد: امروز در استان‌های گیلان، ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات شمال شرق کشور بارش باران پراکنده و خفیف خواهیم داشت.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از آخر وقت امروز و فردا، برای بخش‌هایی از استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و بخش‌هایی از اصفهان و شمال خلیج فارس بارش پراکنده باران و گاهی رعدوبرق پیش بینی می‌شود. همچنین در ارتفاعات این استان‌ها بارش‌ها به صورت برف و پراکنده خواهند بود.

 

وی با اشاره به وضعیت جوی در سواحل دریای خزر ادامه داد: از روز دوشنبه تا پنجشنبه در سواحل دریای خزر روند افزایش نسبی دما را خواهیم داشت.

 

رفیعی اظهار کرد: سامانه بارشی جدید از بعدازظهر روز چهارشنبه از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور می‌شود. روز پنجشنبه علاوه بر این مناطق، در بخش‌هایی از جنوب و جنوب غرب کشور، بارش باران و برف پیش بینی شده است.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: سامانه جدید برای مناطق جنوبی کشور علاوه بر بارش، رعدوبرق و وزش باید شدید موقتی نیز به همراه خواهد داشت.

 

وی با اشاره به گرم‌ترین و سردترین مرکز استان‌ها گفت: سردترین مرکز استان زنجان با دمای ۶ درجه زیر صفر و گرم‌ترین مرکز استان بندرعباس با دمای ۲۷ درجه بالای صفر بود.

 

منبع: میزان

ارسال نظر