سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

هشدار افزایش آلودگی هوای تهران و کرج/ سواحل کشور طوفانی می‌شود

هشدار افزایش آلودگی هوای تهران و کرج/ سواحل کشور طوفانی می‌شود سازمان هواشناسی کشور نسبت به وارونگی دما و افزایش شاخص آلودگی هوا در تهران و کرج همچنین افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا تا بیش از ۱.۵ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم آلودگی هوای تهران تا شنبه هفته آینده (۲۲ دی‌ماه) و افزایش نسبی دما از پس‌فردا (۲۰ دی‌ماه) خبر داد.

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زرد رنگ از پایداری و سکون نسبی هوا در تهران و کرج و خبر داد و اعلام کرد که از امروز سه‌شنبه (۱۸دی‌ماه) تا چهارشنبه (۱۹دی‌ماه) وارونگی دما همراه با افزایش شاخص آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود.

از جمله آثار این مخاطره می‌توان به افزایش غلظت آلاینده‌ها، کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد افزایش شاخص آلودگی در حد ناسالم برای همه گروه‌ها اشاره کرد.

سازمان هواشناسی کشور به سبب این وضعیت جوی مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای گروه‌های حساس و کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی را توصیه می‌کند.

این سازمان با صدور هشدار زرد رنگ دیگری نیز از افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۶ نات و بیشتر و افزایش ارتفاع امواج دریا بیش از ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل خبر داد.

این هشدار برای اواخر وقت چهارشنبه (۱۹دی‌ماه) تا پایان جمعه (۲۱دی‌ماه) اعلام شده است و چهارشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان و در خلیج فارس، پنج‌شنبه (۲۰دی‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان و روز جمعه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان را در برخواهد گرفت.

خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی از جمله آثار این مخاطره است و سازمان هواشناسی کشور به همین سبب منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی را توصیه کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار