امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

آغاز سال تحصیلی با ترافیک سنگین/ طرح رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در راه است!

آغاز سال تحصیلی با ترافیک سنگین/ طرح رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در راه است! با شروع سال تحصیلی جدید ترافیک افزایش می‌یابد، مدیران شهری می‌گویند که طرح رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در این ایام آماده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۲۸۷۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با بازگشایی مدارس، ۲۵ درصد به ترافیک شهری اضافه می‌شود.
مدیرکل حمل‌ونقل عمومی و امور مناطق شهر تهران، مهدی گلشنی، امروز گفت که بررسی طرح شناورسازی ساعات کاری کارمندان دولت و رایگان کردن حمل‌ونقل عمومی در دستور کار قرار گرفته است.

طبق مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۴۰۱، ساعات کاری برای حوزه‌های مختلف مشخص شده و در ابتدای مهر هر سال، تغییراتی در روند ساعات کاری برخی شغل‌ها برای مدیریت ترافیک ایجاد می‌شود.
مدیران شهری امروز اعلام‌کردند که جلسات شناورسازی برگزار شده و در صورت تصویب در شورای هماهنگی ترافیک استان تهران، می‌تواند جنبه اجرایی پیدا کند. همچنین برای رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی نیز طرحی از سوی شهرداری آماده شده که باید در شورای شهر بررسی و تایید شود./فارس

کلمات کلیدی: ترافیک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار