یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ورود نیروهای اسرائیلی به حومه دمشق/ استقرار در شهرک بیت‌جن و تیراندازی هوایی

ورود نیروهای اسرائیلی به حومه دمشق/ استقرار در شهرک بیت‌جن و تیراندازی هوایی در ادامه تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه، نیروهای ارتش اسرائیل امروز با عبور از خطوط مقدم، وارد قلب حومهٔ دمشق شدند. منابع محلی از استقرار نظامیان در بیت‌جن در نزدیکی دمشق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۲۸۷۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال تجاوز به جنوب سوریه است و در همین راستا نیز، امروز دوشنبه شماری از نیروهای خود را وارد شهرک «بیت جن» در حومه دمشق کرده است. شهری که حدود ۵۰ کیلومتر با مرکز پایتخت سوریه فاصله دارد.

روزنامه العربی الجدید به نقل از یوسف المصلح فعال رسانه‌ای در جنوب سوریه نوشت که نیروهای ارتش اسرائیل امروز دوشنبه تپه «باط الوردة» در منطقه جبل‌الشیخ را به تصرف خود درآوردند و به سمت شهرک «بین جن» که از نظر اداری به حومه جنوب غربی دمشق تعلق دارد، پیشروی کردند. این نیروها در شهرک مستقر شده و اقدام به تیراندازی هوایی کردند.

وی افزود که نیروهای اسرائیلی شامگاه یک‌شنبه نیز وارد شهرک «الرفید» در حومه القنیطره شدند و یک ایست بازرسی در ورودی شرقی شهرک ایجاد کردند.

هم‌زمان، یک واحد نظامی اسرائیلی از شهرک «بریقه» در همان منطقه و از مقر امنیتی آن، که حدود دو ساعت در آن حضور داشت، عقب‌نشینی کرد. همچنین نیروهای اشغالگر عملیات بازرسی در روستای «عین العبد» در حومه قنیطره انجام دادند.

پنج‌شنبه پیش نیز، یک گشت نظامی وابسته به ارتش اسرائیل وارد روستای «عابدین» در منطقه حوض یرموک واقع در غرب استان درعا شد و سه جوان را بازداشت کرد که ساعاتی بعد آزاد شدند.

در بیانیه‌ای که ارتش اشغالگر اسرائیل روز یک‌شنبه در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرد، آمده است که «نیروهایی از تیپ ۴۷۴ گولان تحت فرماندهی لشکر ۲۱۰، هفته گذشته چند عملیات یورش برای کشف سلاح، بازداشت افراد مظنون و تحقیق از آن‌ها در جنوب سوریه انجام دادند».

ارتش اشغالگر مدعی است که در جریان این عملیات‌ها چند انبار سلاح کشف و مصادره شده که شامل آر.پی.جی، مواد منفجره و سلاح‌های کلاشینکف بوده است.

بر اساس گزارش وب‌سایت «مؤسسه رسانه‌ای جولان» که به پوشش اخبار جنوب سوریه می‌پردازد، نیروهای اسرائیلی تقریبا هر روز به روستاها و شهرک‌های «کودنه»، «العشه»، «الرفید»، همچنین «طرنجه» و «جباتا الخشب» نفوذ و در این مناطق زمین‌های کشاورزی را تخریب و خندق‌های جدید حفر می‌کنند./مشرق

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار