امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد هواشناسی مازندران با اعلام وضعیت هشدار سطح زرد، هرگونه فعالیت دریایی در آب‌های ساحلی این استان را از اوایل سه شنبه تا چهارشنبه هفته جاری، ناامن اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۲۸۷۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، هواشناسی مازندران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با ورود جریانات شمالی، دریای خزر با وزش باد به نسبت شدید مواج می‌شود و برای فعالیت‌هایی دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی با بیان اینکه سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اعلام کرد که بیشینه سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۱ متر بر ثانیه خواهد رسید که این امر باعث شکل گیری امواج تا ۱.۴متری می‌شود و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نخواهد بود.

از اوایل وقت چهارشنبه تا جمعه نیز بیشینه سرعت وزش باد تا ۱۴ متر بر ثانیه (۵۰ کیلومتر بر ساعت) و ارتفاع موج قابل ملاحظه تا ۱.۱ متر (بیشینه ارتفاع موج تا ۱.۸ متر) خواهد رسید.

هواشناسی، غرق شدن شناگران، قایق‌ها و شناور‌های گردشگری همچنین اختلال در فعالیت‌های دریانوردی را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع آنها در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی مازندران در این اخطاریه، شنا، قایقرانی و فعالیت‌های تفریحی را در طی این مدت ممنوع و بر لزوم رعایت جوانب احتیاط در فعالیت‌های دریانوردی تاکید کرد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار