سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سردار فدوی: در جنگ نرم تمام خبیث‌ های عالم علیه ارزش‌ های اسلامی متحد شده‌اند/ دشمن برای اقدام علیه ما از جامعه زنان استفاده می‌کند

جانشین فرمانده کل سپاه در جمع بانوان بسیجی با تاکید بر نقش بالای آنها در مبارزه با جنگ نرم اظهار داشت: امروز در عرصه جنگ نرم و نبرد فرهنگی تمام خبیث‌های عالم علیه ارزش‌ های اسلامی متحد شده‌اند و بانوان نقش تعیین کننده‌ای در این نبرد و به خصوص در حوزه عفاف و حجاب دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  در آستانه هفته بسیج و در جمع خواهران بسیجی به تشریح اقدامات بسیج در خلال چهار دهه اخیر پرداخته و اظهار داشت: تا کنون عرصه ای نبوده که بسیج بدان وارد شده و ناکام بیرون آمده باشد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در اجتماع 4 هزار نفری دختران بسیجی در تالار بزرگ وزارت کشور، اظهار داشت: مسلما دستور امام برای تشکیل بسیج اثر وضعی در انجام تکالیف ما دارد و باید حواسمان باشد در مجموعه‌ای خدمت می‌کنیم که فرمان تشکیل آن از زبان امام(ره) صادر شده است.

 

وی در خصوص چرایی به سرانجام رسیدن بسیاری از کارهای انجام شده توسط سپاه و بسیج، افزود: خیلی از این موضوع مربوط به تشکیل دهنده این مجموعه یعنی حضرت امام(ره) است. روح این سیستم مربوط به تشکیل دهنده آن است و همین است که سپاه بسیج از اول انقلاب تاکنون با قوت و اطمینان کامل پای هر کاری رفتند، موفق شدند.

 

سردار فدوی ادامه داد: مثالی وجود ندارد که سپاه و بسیج پای کاری رفته باشند و آن کار با موفقیت همراه نبوده باشد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور، گفت: همین توطئه چند روز گذشته، بر اساس اخبار و اطلاعات کامل که در اختیار داریم، توطئه خیلی بزرگی بود، اما در 48 ساعت جمع شد و دنیا نمی تواند تصور کند که چگونه این توطئه در این مدت کوتاه جمع شد.

 

وی تاکید کرد: بعضی موارد به گونه‌ای است که دشمن برای اقدام علیه ما از جامعه زنان استفاده می‌کند، در طرف مقابل نیز برخی اقدامات ما به گونه‌ای است که برای اثرگذاری بیشتر، خانم‌ها باید سرمنشاء و سرآغاز تحولات باشند.

 

سردار فدوی با اشاره به موضوع حجاب، گفت: امروز در عرصه جنگ نرم و نبرد فرهنگی تمام خبیث‌های عالم علیه ارزش‌های اسلامی متحد شده‌اند و بانوان نقش تعیین کننده‌ای در این نبرد و به خصوص در حوزه عفاف و حجاب دارند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: مشکلات اقتصادی امروز در شان ما نیست. از همان ابتدای انقلاب موضوع جلوگیری از خام فروشی نفت مطرح بود، اما امروز پس از چهل سال کماکان مشغول خام فروشی نفت هستیم.

 

وی با بیان اینکه بسیج تا کنون 500 عنوان مشاغل خانوادگی شناسایی کرده است، خاطرنشان کرد: در صورت فعال شدن این عناوین شغلی، بخش مهمی از معضل بیکاری و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن برطرف می‌شود.

 

سردار فدوی با بیان اینکه یکی دیگر از معضلات کشور ما، موضوع جمعیت است، گفت: رشد جمعیت کشور روند منفی را طی می‌کند که این موضوع می‌تواند تبعات منفی داشته باشد. بسیج جامعه زنان در این حوزه باید پیش قراول باشد و ما در خانواده‌های سپاه و بسیج حداقل باید پنج فرزند داشته باشیم.

ارسال نظر