ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد که کره شمالی به‌زودی قادر خواهد بود سالانه ۱۰ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای تولید کند و در عین حال خواستار تلاش برای کاهش تنش‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد که کره شمالی به‌زودی قادر خواهد بود سالانه ۱۰ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای تولید کند و در عین حال خواستار تلاش برای کاهش تنش‌ها شد.

لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور تازه و صلح‌طلب کره جنوبی، در اندیشکده مطالعات راهبردی و بین‌المللی آمریکا گفت: «موشک‌های بین‌قاره‌ای یا آی‌بی‌سی‌ام که می‌توانند تا آمریکا هم برسند تقریباً به‌طور کامل توسعه یافته‌اند و آنها (کره شمالی) همچنان در حال ایجاد ظرفیت تولید حدود ۱۰ تا ۲۰ بمب هسته‌ای در سال هستند.»

او با اشاره به سیاست‌های سخت‌گیرانه پیشینیان و فقدان دیپلماسی با کره شمالی افزود: «ما تلاش کرده‌ایم کره شمالی را بازداریم و تحریم‌ها را اعمال کنیم، اما نتیجه این بوده که کره شمالی همچنان برنامه هسته‌ای خود را توسعه می‌دهد.»

لی همچنین گفت: «واقعیت تلخ این است که تعداد سلاح‌های هسته‌ای کره شمالی در سه تا چهار سال گذشته افزایش یافته است.»

رئیس‌جمهور کره جنوبی تأکید کرد که کشورش به بازدارندگی از طریق تسلیحات متعارف در برابر همسایه شمالی متعهد است، اما به تلاش‌های خود برای کاهش اقدامات تحریک‌آمیز، مانند توقف پخش پیام‌های ضد کره شمالی از طریق بلندگو در طول مرز نظامی نیز اشاره کرد.

این اظهارات پس از مذاکرات او با رئیس‌جمهور دونالد ترامپ مطرح شد که گفته بود امیدوار است دوباره با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، دیدار کند./ یورونیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار