پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تحریم دوباره انتخابات/ فرمان تازه عمران خان از زندان

 حزب تحریک انصاف پاکستان (پی تی آی) تصمیم گرفته است که انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس ملی و مجالس ایالتی این کشور را تحریم کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 27
کد خبر: ۲۸۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، حزب تحریک انصاف (پی تی آی) بار دیگر موضع خود را درباره انتخابات میان‌دوره‌ای پاکستان تغییر داد و به دستور «عمران خان» بنیانگذار زندانی حزب، شرکت در این انتخابات را تحریم کرد.

این تصمیم در نشست کمیته سیاسی حزب تحریک انصاف پاکستان اتخاذ شد؛ نشستی که پس از دیدار تیم حقوقی با عمران خان در زندان «ادیاله» برگزار شد. پیش‌تر، پیام عمران خان توسط خواهرش، «علیمه خان» به رسانه‌ها منتقل شده بود و وی خواسته بود کمیته سیاسی مجدداً موضوع شرکت در انتخابات میان‌دوره‌ای را بررسی کند.

«سلمان اکرم راجا» دبیرکل حزب تحریک انصاف اعلام کرد عمران خان استعفایش را نپذیرفته و بار دیگر نام محمود خان اچکزی را به‌عنوان گزینه ریاست اپوزیسیون در مجلس ملی مطرح کرده است.

همچنین، «امیر دوگر» نماینده این حزب نیز تأیید کرد که کمیته سیاسی، نظر عمران خان را پذیرفته و نمایندگان حزب به‌زودی از تمام کمیته‌های پارلمانی از جمله کمیته حسابرسی عمومی (PAC) کناره‌گیری خواهند کرد.
پیش‌تر کمیته سیاسی با رأی 12 در برابر 9 به شرکت در انتخابات رأی داده بود، اما موضع جدید عمران خان همه‌چیز را تغییر داد. اسد قیصر، رئیس پیشین مجلس ملی این کشور، اظهار داشت: «از نظر عمران خان، پارلمان به مُهر لاستیکی تبدیل شده و شرکت در انتخابات میان‌دوره‌ای تنها به مشروعیت دولت کمک می‌کند.»

با این حال، حزب تحریک انصاف اعلام کرده که اعتراضات خیابانی و پیگیری حقوقی را ادامه خواهد داد و اختلاف نظر داخلی درباره تحریم انتخابات همچنان پابرجاست. 

عمران خان نخست‌وزیر سابق و بنیانگذار حزب تحریک انصاف پاکستان، طی دو سال گذشته بارها انتخابات و روندهای پارلمانی را غیرقابل اعتماد خوانده و تحریم‌ها و اعتراضات خیابانی را به‌عنوان ابزار فشار علیه دولت فعلی پاکستان توصیه کرده است. /تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار