رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود

غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تهدید ارسال نامه از سوی سه کشور اروپایی برای آغاز روند مکانیسم ماشه گفت: اگر آنها بخواهند روند اسنپ‌بک را آغاز کنند ایران واکنش متقابل نشان خواهد داد و تعامل با آژانس متوقف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تهدید اروپا برای آغاز روند مکانیسم ماشه گفت: اروپایی‌ها 7 سال است که برجام را اجرا نمی‌کنند. هرچند که آن‌ها با کمال پرویی و گستاخی می‌گویند که ما اجرا می‌کنیم، اما ما گفتیم که اگر در حال اجرای برجام هستید، گزارشی به ما بدهید که چه کاری انجام دادید. 

وی افزود: این شاخص‌ها و اطلاعاتی که ما داریم حاکی از این است که اروپا نه تنها برجام را اجرا نکرده بلکه حتی تحریم‌های جدیدی هم وضع کرد که آخرین آن چندماه قبل علیه کشتیرانی و صنعت هوایی ما بود.

غریب آبادی ادامه داد: از سوی دیگر این موضوع را برای طرف های اروپایی روشن کردیم که اگر بخواهند از این موضوع سواستفاده بکنند و به حسن نیت و تعاملاتی که ایران کرده و توجه ویژه‌ای که به حل موضوع دارد بخواهند بی اعتنایی کنند و فرآیند اسنپ‌بک را آغاز کنند، طبیعتا ایران هم واکنش لازم را انجام خواهد داد. از جمله اگر این‌ها نامه را بفرستند ایران اقدام ویژه‌ای و یا هشدار و نامه‌ای را به شورای امنیت خواهد فرستاد.

وی تصریح کرد: همچنین به آن‌ها اعلام کردیم که اگر این اقدام صورت بگیرد ما اکنون مسیر تعاملی که با آژانس بین المللی انرژی اتمی باز کردیم این مسیر هم کاملا تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و متوقف خواهد شد. 

معاون وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: دیگر مفهومی ندارد که آنان دنبال اسنپ‌بک بروند و ایران بخواهد به روند تعاملی ادامه دهد. این را هم گفتیم که اگر چنین اتفاقی بیافتد اروپا خودش را از صحنه دیپلماتیک و گفتگوها با ایران حذف خواهد کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار