قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد قیمت طلا امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸ عیار ۲۵ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان قیمت خورد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۲۶۸ هزار ۵۰۰ تومان شد+ جدول واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین وضعیت و زمان پرداخت آخرین قیمت طلا شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵؛ جزییات عقب‌نشینی سنگین بازار طلا جزییات کامل وام بازنشستگان با سود ۴ درصد؛ چه کسانی واجد شرایط هستند؟ تأیید بانک مرکزی برای مجوز پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و تعیین ساعت فعالیت حذف شد + جزئیات آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | سکه امامی و پارسیان چند؟ آخرین قیمت دلار عصر امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ اعلام شد جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت؛ از کارت بانکی تا صدور آنی کارت سوخت مهلت افزایش اعتبار کالابرگ به پایان رسید؟ آخرین وضعیت ثبت‌نام جاماندگان معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی ۶ آبان واریز می‌شود؛ جزئیات مبلغ و زمان پرداخت جزئیات نمره دولت ایران در 6 شاخص حکومتداری در سال 2025 تعمیر و بازسازی کشتی در کشور بومی‌سازی شد

در ۱۰۰ قلم کالای ضروری مردم تغییر قیمتی رخ نداده اس

در ۱۰۰ قلم کالای ضروری مردم تغییر قیمتی رخ نداده اس وزیر صمت با اشاره با نظارت های کامل دستگاه های مربوطه بر بازار اظهار داشت: امروز کالاهای اساسی مردم تامین شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و از مجموع ۱۰۰ قلم کالای مصرفی ضروری مردم فقط قیمت۱۶ قلم با افزایش حدود پنج درصدی روبرو شدند که هماهنگی های لازم با تعزیرات حکومتی برای برخورد جدی و خارج از نوبت در این موارد انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین و وقوع برخی اعتراض های پراکنده موجب شد تا مسئولین نظارتی بر بازار بیش از پیش به میدان امده و به مردم وعده و وعید پیرامون عدم افزایش قیمت ها دهند.

 

رئیس جمهور و وزرای اقتصادی دولت صراحتا اعلام نموده اند که هیچگونه افزایش قیمتی در کالاهای مورد نیاز مردم حداقل تا پایان سال خورشیدی جاری روی نخواهد داد.

 

در این میان وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه گفته است: امروز کالاهای اساسی مردم تامین شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و از مجموع ۱۰۰ قلم کالای مصرفی ضروری مردم فقط قیمت۱۶ قلم با افزایش حدود پنج درصدی روبرو شدند که هماهنگی های لازم با تعزیرات حکومتی برای برخورد جدی و خارج از نوبت در این موارد انجام شده است.

 

رضا رحمانی به برنامه های ویژه وزارتخانه در کنترل بازار پس از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین در کشور اشاره کرد و افزود: رویکرد موجود مورد رضایت مسوولان امر است و نباید اجازه داده شود برخی افراد از شرایط سوء‌استفاده کنند.

 

وزیر صنعت خاطرنشان کرد: اکنون با توجه به تدابیر اتخاذ شده به منظور تامین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز کشور و همچنین زنجیره تولید کشور هیچ مشکلی وجود ندارد.

 

وی افزود: طبق گزارش‌های موجود قیمت‌ها در عموم کالاها دارای ثبات است و بیشتر نگرانی بابت جو روانی بازار بوده که با افزایش حجم بازرسی ها این مشکل نیز تا حدود بسیاری رفع شده است.

 

رحمانی تاکید کرد: امروز در زمینه موضوع کنترل بازار، اتاق اصناف و اتحادیه های تحت پوشش در سراسر کشور باید پیشگام شوند و روسای استان ها در زمینه زنجیره تولید به‌ویژه در مورد ۱۰۰ قلم کالای ضروری با حساسیت و جدیت ویژه ای ورود کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: رسالت اصلی امروز همه مدیران ستادی و استانی این وزارتخانه، کنترل دقیق بازار و تامین حداکثری حقوق مردم است.

 

وزیر صنعت همچنین در ارتباط با تفویض اختیارات به استان‌ها گفت: این مهم، سیاست کلی وزارت صنعت  در چارچوب ارتقای فضای کسب و کار و بهبود شرایط موجود است و در هر موردی که منع قانونی وجود نداشته باشد، تفویض اختیار انجام می شود.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وزارت صنعت امسال در هفت محور و ۳۴ برنامه از جمله تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات، توسعه معادن و صنایع معدنی، بهبود فضای کسب و کار، توسعه فناوری و غیره، برنامه های خود را با جدیت دنبال می کند.

 

وی اضافه کرد: همه استان ها باید این برنامه ها را اولویت کاری خود قرار دهند و حتی ظرفیت های بالقوه سایر مسئولان و تشکل‌های بخش خصوصی را در این موارد فعال کنند.

 

رحمانی تاکید کرد: نهضت ساخت داخل یکی از موارد بسیار مهمی است که امسال در صدر برنامه ها قرار دارد و مراتب اجرای آن به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و مجلس شورای اسلامی اعلام می شود و به‌طور حتم اثرگذاری بالایی در آینده صنعت و خودکفایی کشورمان خواهد داشت.

 

ارز دیجیتال قابل داد و ستد نیست

 

وی با اشاره به موضوع ابلاغ دستورالعمل اجرایی استخراج ارز دیجیتال از سوی وزارتخانه، افزود: با توجه به مصوبه دولت، اکنون فقط استخراج این ارز ها مجاز است و قابل داد و ستد در داخل کشور نیست.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار