علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم

قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم محمدباقر قالیباف در گفت‌وگوی تلفنی با خورخه خسوس رودریگز گومز، رئیس مجلس ملی ونزوئلا اقدامات ماجراجویانه دولت ترامپ در کارائیب، مخصوصا علیه جمهوری بولیواری ونزوئلا را محکوم و حمایت و همبستگی خود را با دولت و ملت ونزوئلا اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 30
کد خبر: ۲۸۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (شنبه ۸ شهریورماه) طی تماسی تلفنی با رئیس مجلس ملی ونزوئلا، اقدامات ماجراجویانه دولت ترامپ در کارائیب، مخصوصا علیه جمهوری بولیواری ونزوئلا را محکوم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این تماس تلفنی با اشاره به حوادثی که رژیم مستکبر آمریکا برای کشور ونزوئلا پیش آورده است، گفت: بهانه‌جویی‌های آمریکا علیه کشور ونزوئلا را محکوم می‌کنیم.

قالیباف همچنین ضمن تقدیر از مواضع جمهوری بولیواری ونزوئلا در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، بیان کرد: ماجراجوئی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم می‌‎کنیم و خیلی روشن و شفاف حمایت و همبستگی خود را با دولت و ملت ونزوئلا اعلام می‌کنم؛ زیرا ونزوئلا را دوست و متحد خود می‌دانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران و نه تهدیدات علیه ونزوئلا نباید وقفه‌‎ای در اجرای توافقات دوجانبه ایجاد کند، بلکه باید مناسبات را به‌گونه‌ای توسعه دهیم که جنبه عملی داشته باشد.

خورخه خسوس رودریگز گومز، رئیس مجلس ملی ونزوئلا نیز در این تماس تلفنی بیان کرد: نه تنها کشور ونزوئلا، بلکه تمامی کشور‌های دنیا و ملت‌های آنها از مقابله ایران با رژیم صهیونیستی تشکر می‌کنند، زیرا اقدامات صهیونیست‌ها علیه تمامی بشریت است.

رئیس مجلس ملی ونزوئلا اقدام امپریالسیم آمریکا علیه کشورش را اقدامی تجاوزکارانه توصیف کرد و گفت: طرح آنها را هیچ کشوری و حتی سازمان ملل متحد هم باور نمی‌کند و آماده هر واکنشی از سوی آنها هستیم.

وی افزود: حرف آنها درباره موادمخدر کاملا دروغ است. ونزوئلا نه تولیدکننده مواد مخدر است و نه محل عبورومرور یا ترانزیت مواد مخدر؛ در حالی که آمریکا اولین کشور مصرف‌کننده موادمخدر است و اقتصاد این کشور به نوعی به پول حاصله از تجارت موادمخدر پس از پولشویی و جابجایی آن وابستگی دارد.

خورخه خسوس رودریگز گومز گفت: مردم ونزوئلا طی تظاهرات‌هایی که بسیار پرتعداد بوده؛ در سطح شهر‌ها آمادگی خود برای حفظ و حراست از کشورشان را اعلام کرده‌اند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار