تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

پیشنهاد جنجالی ترامپ/ تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ

 دولت آمریکا به دنبال پیشبرد طرح‌هایی است تا نام وزارت دفاع را به وزارت جنگ تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 31
کد خبر: ۲۸۷۸۶۵

به گزارش راهبرد معصر؛ وال استریت ژورنال به نقل از مقامی در کاخ سفید گزارش داد دولت آمریکا به دنبال پیشبرد طرح‌هایی است تا نام وزارت دفاع را به وزارت جنگ تغییر دهد.

گرگ استوبی نماینده جمهوری ‌خواه ایالت فلوریدا متممی را برای لایحه سالانه سیاست دفاعی ارائه کرده که نام این وزارت خانه را تغییر می‌ دهد، نشانه‌ای از آنکه برخی جمهوری ‌خواهان در کنگره از این تغییر حمایت می‌ کنند.

براساس این گزارش، تغییر نام بزرگترین وزارت خانه دولت آمریکا به وزارت جنگ، احتمالا نیازمند اقدامات کنگره است اما کاخ سفید در حال بررسی روش ها و طرح های مختلفی برای اعمال این تغییرات است.

تاکنون کاخ سفید جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرده، اما به اظهارات ترامپ در هفته جاری اشاره کرد که توانایی ‌های تهاجمی ارتش ایالات متحده را بارز می کرد.
آنا کلی، سخنگوی کاخ سفید، در این باره گفت: همان ‌طور که رئیس ‌جمهور ترامپ گفت ارتش ما باید بر حمله تمرکز کند و نه فقط دفاع و به همین دلیل او در پنتاگون اولویت را به جنگجویان داده است، نه به برنامه‌های تنوع، برابری و شمول (DEI) و ایدئولوژی بیداری. منتظر باشید.

این در حالی است که دونالد ترامپ دوشنبه گذشته در جمع خبرنگاران در کاخ سفید، ایده تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ را مطرح کرد و گفت: به نظرم این اسم بهتر به گوش می ‌رسد. پیش ‌تر هم وزارت جنگ نامیده می ‌شد و لحن قوی‌ تری داشت. ما خواهان دفاع هستیم، اما حمله را هم می ‌خواهیم. زمانی که وزارت جنگ بود، ما همه چیز را می‌ بردیم، همه چیز را پیروز می ‌شدیم و فکر می‌ کنم باید به همان برگردیم.

در این گزارش آمده است وزارت جنگ به ‌تدریج و در چارچوب اصلاحات قانونی به وزارت دفاع تبدیل شد. این روند با قانون امنیت ملی سال 1947 آغاز شد که ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی را تحت یک سازمان واحد با نام «تشکیلات نظامی ملی» یکپارچه کرد.

اما در سال 1949 در اصلاحیه‌ ای بر این قانون، به طور رسمی نام «وزارت دفاع» را معرفی کرد و ساختار امروزی این وزارت خانه را تثبیت نمود.

این در حالی است که ترامپ و پیت هگست، وزیر دفاع دولتش، تلاش کرده‌ اند تا تصویری تهاجمی ‌تر از ارتش آمریکا ترویج کنند و هم ‌زمان دست به تغییرات گسترده‌ ای زدند، از جمله کنار گذاشتن فرماندهان ارشد نظامی که دیدگاه ‌هایشان با سیاست‌ های ترامپ ناسازگار تلقی می ‌شد.

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار