پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

فعالیت العربیه و الحدث در عراق تعلیق شد

فعالیت العربیه و الحدث در عراق تعلیق شد مقامات عراقی از تعلیق فعالیت چند شبکه سعودی در این کشور خبر داده اند. العربیه و الحدث از جمله شبکه هایی هستند که در تهییج آشوب ها نقش بسزایی ایفا کرده و موقتا فعالیت شان تعلیق شده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود گذشت قریب به دو ماه از آغاز اعتراض ها در عراق، همچنان آرامش در این کشور حکمفرما نشده است. کمیساریای عالی مستقل حقوق بشر در عراق روز گذشته اعلام کرد که در تظاهرات ضد دولتی امروز 6 نفر کشته و 158 تن دیگر نیز مجروح شدند.

 

ایجاد بی ثباتی در عراق موجب شده تا شماری از گروه های آشوب طلب با بهره گیری از فضای یاد شده زمینه تضعیف دولت عبدالمهدی را فراهم آورند. در این میان رسانه های وابسته به سعودی نقش بسزایی ایفا نموده اند.

 

از همین رو دولت عراق روز یکشنبه اعلام کرد که مجوز فعالیت 8 شبکه تلویزیونی از جمله چند شبکه سعودی را به دلیل نقض اصول حرفه‌ای به مدت سه ماه معلق می‌کند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «تی‌آر‌تی عربی»، دولت عراق طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دفتر ۸ شبکه تلویزیونی و ۴ رادیو را به دلیل نقض اصول حرفه‌ای و تحریک معترضان، به مدت ۳ ماه مسدود کرد.

 

بر اساس بیانیه کمیسیون ارتباطات و رسانه عراق، شبکه‌های «العربیه»، «الحدث»، «ان‌آر‌تی»، «ای‌ان‌بی»، «دجله»، «الشرقیه»، «الفلوجه»، «الرشید» و «هنا بغداد» و رادیوهای «الناس»، «سوا»، «اذاعه الیوم» و «نوا»، رسانه‌هایی هستند که فعالیت آن‌ها به مدت سه ماه تعلیق شده است.

 

این کمیسیون به پنج شبکه «السومریه»، «اسیا»، «رووداو»، «اسکای نیوز عربیه» «قناة اور» هم تذکر داده است.

 

عراق از ابتدای ماه گذشته میلادی صحنه اعتراضات بوده است.

 

بغداد پیش از این هم چند رسانه سعودی از جمله العربیه و الحدث را به تحریک معترضان به آشوب متهم کرده بود. عراق همچنین هم مجوز فعالیت شبکه «الحرة» وابسته به وزارت خارجه آمریکا را به دلیل توهین به مرجعیت و انتشار اخبار کذب، تعلیق کرده بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار